• BIST 10216.66
  • Altın 2466.614
  • Dolar 32.1947
  • Euro 35.0609
  • İzmir 24 °C

Basketbol'da Zorlu Pazar

Basketbol'da Zorlu Pazar
ALİAĞA HABER / Beko Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Aliağa Petkim sahasında sezonun en önemli maçlarından birini oynayacak. Yeşil beyazlılar evinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak. 2 maç üst üste galip geldikten sonra İstanbul’da Darüşşafak


aliağa petkim taraftar desteği

 

BASKETTE ZORLU PAZAR; ALİAĞA PETKİM-ANTALYA BŞB

 

ALİAĞA HABER / Beko Basketbol Ligi"nin 18. haftasında Aliağa Petkim sahasında sezonun en önemli maçlarından birini oynayacak. Yeşil beyazlılar evinde Antalya Büyükşehir Belediyesi"ni ağırlayacak. 2 maç üst üste galip geldikten sonra İstanbul"da Darüşşafaka Cooper Tires karşısında şanssız bir yenilgi alan Aliağa Petkim Antalya Büyükşehir Belediyesi maçından galibiyet bekliyor.  Kulübün Basın Sözcüsü Turgay Ceylan “Kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyoruz. Hafta içi  Pınar Karşıyaka ile oynadığımız hazırlık maçında ortaya koyduğumuz oyunla maça hazır olduğumuzu gösterdik. Oyuncularımıza güveniyoruz, kazanacağız” dedi.

 

CEYLAN; “SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI”

Takım kadrosunda bazı oyuncuların sakat ve rahatsız olması nedeniyle bazen zorlandıklarını belirten Ceylan “Geçtiğimiz hafta, maç öncesi Lorenzo Gordon'un sakatlanması ve Kaptan Reha"nın geceyi yüksek ateşle geçirmesi takımı olumsuz etkiledi ve kazanmamız gereken Darüşşafaka maçını kaybettik. Bizim için üzücü bir mağlubiyet olsa da önümüze bakmamız gerekiyor. Ancak çok kritik bir mağlubiyet aldığımız için Antalya maçı bizim için çok daha önem kazandı. Belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız.  O nedenle Antalya Büyükşehir Belediyesi maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.” dedi.

 

“TAKIMIMIZ MAÇA HAZIR”

Takımın maça hazır olduğunu vurgulayan Ceylan “Hafta içi Pınar Karşıyaka ile oynadığımız hazırlık maçında takımımızın son durumunu gördük.  Oynadığımız oyun, ortaya koyduğumuz performans bizi mutlu etti. Oyuncularımız için hem moral oldu hem de Antalya maçına hazır olduğunu gördük. Taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.    

 

7 ŞUBAT PAZAR SAAT 15.00"DE ENKA SPOR SALONU"NDA

18. haftanın son karşılaşması olacak mücadele öncesi Aliağa Petkim 24 puanla ligde 11. sırada yer alırken, 25 puanlı Antalya Büyükşehir Belediyesi 9. sırada yer alıyor. 7 Şubat Pazar günü Enka Spor Salonu"nda oynanacak karşılaşma Saat:15.00"de başlayacak. Maçın Baş Hakemi Rüştü Nuran, yardımcıları ise  Mehmet Serdar Ünal ve Can Atsür.

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894