• BIST 9968.7
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

BEKO Ligi 7. Hafta Programı

BEKO Ligi 7. Hafta Programı
Anadolu Efes’in namağlup liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi’nde 7. hafta mücadelesi, 25 Kasım Cuma günü oynanacak Aliağa Petkim – Beşiktaş Milangaz maçı ile başlayacak. Ligde bu hafta Cumartesi günü 5 karşılaşma yapılırken, 7. hafta mücadelesi Pa

Beko Basketbol Ligi’nde 7. Haftanın Programı Belirlendi

Beko Basketbol Ligi’nde 7. hafta mücadelesi 25 Kasım Cuma günü oynanacak Aliağa Petkim – Beşiktaş Milangaz maçı ile başlayacak.
Anadolu Efes’in namağlup liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi’nde 7. hafta mücadelesi, 25 Kasım Cuma günü oynanacak Aliağa Petkim – Beşiktaş Milangaz maçı ile başlayacak. Ligde bu hafta Cumartesi günü 5 karşılaşma yapılırken, 7. hafta mücadelesi Pazar günü oynanacak iki maçla tamamlanacak.

Beko Basketbol Ligi’nin 7. haftası 25 Kasım Cuma günü oynanacak Aliağa Petkim – Beşiktaş Milangaz maçı ile başlayacak. Geçtiğimiz haftayı Bandırma Kırmızı galibiyeti ile kapatan Aliağa Petkim ile Erdemir karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Beşiktaş Milangaz’ın mücadelesi Lig TV3’ten de canlı olarak yayınlanacak.

7. hafta 26 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçlarla devam edecek. Günün ilk maçında lider Anadolu Efes, evinde geçtiğimiz haftayı Fenerbahçe Ülker mağlubiyeti ile kapatan Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. Her iki takım için de büyük önem taşıyan bu mücadele de yine Lig TV3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Cumartesi günü aynı saatte başlayacak olan iki karşılaşmada; Hacettepe Üniversitesi, Tofaş’ı konuk ederken, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi de Banvit deplasmanında ilk galibiyetine ulaşmaya çalışacak.

Günün diğer maçlarında, geçtiğimiz hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup eden Olin Edirne, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Bandırma Kırmızı’yı konuk ederken, günün son maçında ise Erdemir ile Türk Telekom karşı karşıya gelecekler.

Beko Basketbol Ligi’nde 7. hafta mücadelesi 27 Kasım Pazar günü oynanacak iki karşılaşma ile sona erecek. Günün ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe Ülker’i konuk ederken, bu zevkli mücadele de Lig TV3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beko Basketbol Ligi’nde haftanın son maçında ise Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Trabzonspor’u konuk edecek. Bu karşılaşmayı da basketbolseverler Lig TV3’ten canlı olarak izleyebilecek.

Beko Basketbol Ligi’nde 7. haftanın detaylı programı ise şu şekilde,

25 Kasım Cuma
18:00 Aliağa Petkim – Beşiktaş Milangaz (Enka Spor Salonu) Lig TV3

26 Kasım Cumartesi
13:30 Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem Spor Salonu) Lig TV3
16:00 Hacettepe Üniversitesi – Tofaş (Ankara Spor Salonu)
16:00 Banvit – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)
17:00 Olin Edirne – Bandırma Kırmızı (Mimar Sinan Spor Salonu)
17:30 Erdemir – Türk Telekom (Erdemir Spor Salonu)

27 Kasım Pazar
13:30 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Fenerbahçe Ülker (Edip Buran Spor Salonu) Lig TV3
15:30 Galatasaray Medical Park – Trabzonspor (Abdi İpekçi Spor Salonu) Lig TV3

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894