• BIST 9952.39
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

Belen Köprüsünü Yıldırım Açtı

Belen Köprüsünü Yıldırım Açtı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / •Köy yollarının alt yapısı tamam, sıra kaliteyi artırmakta. •Menemen efelerine hizmet yakışır. Aliağa-Menderes raylı sistemi size yakışır, yapılan duble yollar sizlere yakışır

Binali Yıldırım Belen Köprüsü Açılışındaydı
“ ÖNCE HİZMET SONRA SİYASET”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / •Köy yollarının alt yapısı tamam, sıra kaliteyi artırmakta.
•Menemen efelerine hizmet yakışır. Aliağa-Menderes raylı sistemi size yakışır, yapılan duble yollar sizlere yakışır
Menemen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği"nin Belen Köprüsü törenle açıldı. Çanakkale yolunun trafiğini ve çevrede yaşayanların ulaşımını büyük ölçüde rahatlatan  ve Gediz Nehri üzerine yapılan 9 metre genişlik ve 40 metre uzunluğundaki Belen Köprüsü"nün ağırlık kapasitesi 54 kamyonun geçebileceği şekilde olduğu belirtildi.
Törende konuşma yapan Eski Ulaştırma Bakanı ve Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım, Belen köprüsünün 12 köyü birleştirdiğini belirterek,  çevrede yaşayanlar için daha emniyetli ulaşım imkanı oluşturacağını kaydetti.
İzmir Valisi Cahit Kıraç, Adalet Bakanı Ahmet Kahraman, Menemen İlçe Kaymakamı Turgut Subaşı ve İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci katıldı,
Konuşmasında, Türkiye"de yıllardan beri tamamlanamayan köy yolları ve içme suları gibi temel sorunları büyük ölçüde tamamlanmış olduğuna dikkat çeken Yıldırım “Şimdi artık bu hizmetleri daha  kaliteli hale getirmeye, asfaltlamaya yönelik çalışmalara başlanmıştır” dedi.
 “Menemen efelerine hizmet yakışır” diyerek dinleyenlerden büyük alkış alan Binali Yıldırım sözlerini “Aliağa-Menderes raylı sistemi size yakışır, yapılan duble yollar sizlere yakışır” diye sürdürdü.

DEVLET HİZMETLE VARDIR
Siyasetin, hizmetle var olduğunu, hizmet yoksa siyasetin kimseye faydasının bulunmadığını söyleyen Ulaştırma Eski Bakanı, hizmetlerin vatandaşlar için yapıldığını, hizmetin var olduğu sürece devletin de var olduğunu belirtti.
Konuşmasında, Kuzey  Ege Çandarlı Limanı"na değinen Binali Yıldırım, limanının temelinin 15 Mayısta atılacağını belirterek, böylelikle Gediz Nehrinin eski günlerine kavuşacağını, havzadaki kirliliğin ise yüzde 80 oranında giderileceğini  söyledi.
İzmir"in Expo 2020 adaylığına da değinen Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Başbakanın Expo için resmi adaylığı onaylamasından sonra “Bundan sonra bize düşen Expo 2020"ye ev sahipliği yapmak için hep beraber çalışmaktır” dedi

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894