• BIST 10278.66
  • Altın 2458.288
  • Dolar 32.1928
  • Euro 35.0545
  • İzmir 20 °C

Bergama GB. 1 Aliağaspor 5

Bergama GB. 1 Aliağaspor 5
ALİAĞA VİDEO HABER /BERGAMA GENÇLERBİLİĞİ: 1 ALİAĞASPOR: 5 2 Amatör Küme 1. grupta oynanan maçta şampiyonluğun iddialı takımı Aliağaspor Bergama Gençlerbirliği’ni 5-1 mağlup etti ve 6. hafta da 6 galibiyetini elde etti. Geçtiğimiz hafta evinde Bergama te


Bergama Gençlerbirliği 1 Aliagaspor 5

ALİAĞASPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ

BERGAMA GENÇLERBİLİĞİ: 1 ALİAĞASPOR: 5
2 Amatör Küme 1. grupta oynanan maçta şampiyonluğun iddialı takımı Aliağaspor Bergama Gençlerbirliği"ni 5-1 mağlup etti ve 6. hafta da 6 galibiyetini elde etti. Geçtiğimiz hafta evinde Bergama temsilcisi Özyeniköyspor 5-1"le geçen Aliağaspor bu kez de deplasmanda bir başka Bergama temsilcisini aynı skorla dize getirirken en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını da 6"ya çıkardı. Yunus Süme"nin biri penaltıdan 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Aliağaspor"un diğer golleri İsmet ve Gökhan kaydetti. Bergama Gençlerbirliği"nin tek golünü ise  Talha attı. 
5LİK TARİFEYE DEVAM
Mehmet Salih"in cezalı, Özgür"ün sakat olduğu için oynamadığı karşılaşmada Aliağaspor ilk 15 dakikada Yunus Süme ve İsmet ile 2 gol bularak rakibine üstünlüğünü kabul ettirirken 35. dakikada Yunus Süme ile skoru 3-0"a getirdi. 40. dakikada kalesinde bir gol gören yeşil beyazlılar 2. yarıda rüzgara karşı oynamasına karşın 80. dakikada Yunus Süme"nin penaltı golüyle skoru 4–1 taşıdı. Gökhan maçın 88. dakikasında skoru ilan etti; 5–1. 
STAD: BERGAMA 14 EYLÜL
HAKEMLER: Mert Murat Mertadam (6), Kürşathan Akın (6), Yunus Kırçiçek (6)
BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ: Feyyaz (3), Sergen (6), Tolga (4), Akif (4), Yılmaz (4) (Dk 70 Barış 2), Emirhan (3) (Dk 60 Görkem 2), Saitcan (4), Yavuz (4), Mustafa (3), Emre (3) (Dk 46 Murat 3), Talha (5)
ALİAĞASPOR: Ali (8), Bilal (8), Yunus Şen (6), Hasan (8), Yunus Süme (9), Engin (7) (Dk 90 Ahmet Köse ?), Berker (8) (Dk 85 Lütfü ?), Ahmet (8), Gökhan (7), İsmet (6) (Dk 65 Hakan 4), Sami (7)

GOLLER: Dk; 15, 35 ve 80(Pen.) Yunus Süme,  Dk; 14 İsmet, Dk; 88 Gökhan (Aliağaspor), Dk; 40 Talha (Bergama Gençlerbirliği )
SARI KARTLAR: Sergen (Bergama Gençlerbirliği), Gökhan (Aliağaspor)
KIRMIZI KART: Mustafa (Bergama Gençlerbirliği)

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk 12; sağ taraftan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Yunus Süme"nin sert şutu üstten çok az farkla auta çıktı.
Dk 13; yine sağ kanttan kazanılan serbest vuruşta ilk vuruşa göre daha uzak bir mesafeden kazanılan serbest vuruşta Yunus Süme bir kez daha kaleyi denedi.  Kaleci Feyyaz'ın rüzgârında etkisiyle kontrol edemediği top ağlara gitti ve Aliağaspor 1–0 öne geçti. 
Dk 14; sağ kanattan Berker"in yaptığı ortaya ceza sahasında iyi yükselen İsmet kafa ile topu ağlarlara buluşturdu ve yeşil beyazlılar bu golle deplasmanda 2–0 öne geçti.
Dk 35; rüzgârında etkisiyle rakibini bunaltan Aliağaspor yakaladığı pozisyonlarla 3 golü atacağının sinyalini verdi.  Aynı dakikada üste üste 3 köşe vuruşu kullanan Aliağaspor 3. golü buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda önce İsmet"in daha sonraki köşe vuruşunda Yunus Süme"nin kafa vuruşunu direk dibinden çıkaran Bergama kalecisi Feyyaz 3. köşe vuruşunda Yunus Süme"nin kafa vuruşunu çıkaramadı ve Aliağaspor 3-0 öne geçti. 
Dk 40; Ceza sahası yayı civarında topla buluşan Bergama Gençlerbirliği"nden Talha hiç kimsenin beklemediği bir anda vurduğu top doksandan ağlara gitti ve Bergama temsilcisi bu golle skoru 3-1 getirdi ve ilk yarı Aliağaspor"un 3-1"lik üstünlüğü ile sona erdi.
Dk 55; Sağ kanattan ceza sahası içine Gökhan yerden ortaladı. Boş pozisyonda İsmet topu auta attı.
Dk 80: Bergama defansı içinde oluşan karambol de Aliağaspor"dan Sami ve Bergama Gençlerbirliği"nden Mustafa yerde kaldı. Devamında Mustafa"nın Sami"ye tekmesine penaltı çalan orta hakem Mert Murat Mertadam Mustafa"yı da kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı ve Bergama temsilcisi sahada 10 kişi kaldı. Topun başına geçen Yunus Süme topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderirken orta hakem ceza sahası ihlali gerekçesiyle atışı tekrarlattı. Atışı tekrarlayan Yunus Süme bir kez daha topu ağlarla buluşturdu skoru da 4-1"e taşıdı.
Dk 88; sol kanattan topla buluşan Gökhan ceza sahsına doğru yöneldi. Ceza sahası yayı üzerinde Ahmet ile verkaç yapan Gökhan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de çalımlayan Gökhan ayağının içi ile topu ağlarla buluşturdu ve bu golle Aliağaspor rakibini 5-1 yendi.    

MAÇ SONRASI
Maç sonrası oyuncularını tek tek kutlayan Teknik Direktör Mustafa Ciner maçla ilgili olarak ""İlk dakikalarda 2 gol bularak rahatladık. Diğer rakiplerimize göre nispeten daha genç ancak daha çok mücadele eden bir rakiple karşılaştık. Önemli bir galibiyet aldık Oyuncularımı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak şampiyon oluruz.” dedi. 


 

  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894