• BIST 10331.31
  • Altın 4291.563
  • Dolar 40.1472
  • Euro 47.02
  • İzmir 24 °C

Biletinial Turkcell Vadi’de Yıldız Tilbe rüzgarı estirdi

Biletinial Turkcell Vadi’de Yıldız Tilbe rüzgarı estirdi
Konserinde “Aşkı aramak” lazım diyen Yıldız Tilbe aşk için aşkla söyledi 3 bin kişi hep birlikte dans etti

Konserinde “Aşkı aramak” lazım diyen Yıldız Tilbe aşk için aşkla söyledi 3 bin kişi hep birlikte dans etti

Biletleme dünyasının teknoloji odaklı markası Biletinial’ın düzenlediği “Biletinial Yaz Konserleri” büyük ilgi görmeye devam ediyor. 17 Haziran tarihinde gerçekleşen Yıldız Tilbe konseri, müzikseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Konserde aşk için aşkla söyleyen  Tilbe, “Aşk çok güzel bir şey. Erkek içinde çok güzel, kadın için de çok güzel. Aşkı aramak lazım” dedi. 3 bin kişinin aşk şarkılarına vokal yaparken hep birlikte dans etti. Tilbe verdiği konsere ezan okunmaya başlayınca ara verdi.

Biletinial Yaz Konserleri, müzikseverleri Türkiye’nin starları ile buluşturmaya devam ediyor. Biletinial Yaz Konserleri sahnesinde bu kez, gerçekleştirdiği her konser ile büyük ilgi gören Yıldız Tilbe vardı.

17 Haziran Cuma akşamı Biletinial’ın gerçekleştirdiği konser organizasyonu ile Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde yaklaşık 3 bin kişinin karşısında sahne alan Yıldız Tilbe, eşsiz sahnesi ve canlı performansıyla sevenlerini büyüledi. Sahnede kendine has danslarıyla herkesi coşturan Yıldız Tilbe,  ayrılık konulu duygusal şarkılarıyla dinleyicilerini duygudan duyguya sürükledi.

Konserini “Çabuk Olalım Aşkım” şarkısı ile açan Tilbe’nin seselendirdiği “Delikanlım” şarkısına ise konseri izlemeye gelen yaklaşık 3 bin kişi vokal yaptı. Konserde aşk için aşkla söyleyen  Tilbe, “Aşk çok güzel bir şey. Erkek içinde çok güzel, kadın için de çok güzel. Aşkı aramak lazım” dedi. 3 bin kişi aşk şarkılarına vokal yaparken hep birlikte dans etti.

Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’ni dolduran kalabalığı selamlamak için konserine ara veren Yıldız Tilbe, ezan okunduğunu farkedince bitene kadar yeni bir şarkıya başlamadı. Ezan boyunca seyircilerle sohbet eden Tilbe, sabredemeyen seyircilere biraz daha beklemelerini, ezanın bitmesine az kaldığını söyledi. Ezan biter bitmez kalabalığı coşturmaya kaldığı yerden devam etti.

Yaz boyu devam edecek olan Biletinial Yaz Konserleri önümüzdeki günlerde yeni sanatçılar ile konser serisine devam edecek. Açıklanan takvime göre Biletinial Yaz Konserleri 18 Haziran’da Yaşar, 1 Temmuz’da yeniden Yıldız Tilbe, 2 Temmuz’da Gülşen ve 17 Temmuz’da Can Bonomo konserleri ile devam edecek. Biletinial’ın gelecek dönem etkinliklerinden haberdar olmak ve eşsiz deneyimlerle tanışmak için biletinial.com’u ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kibariye Zombi Oldu Kocasını Yedi!20 Aralık 2024 Cuma 15:29
  • Megastar Tarkan, Yeni Şarkılarıyla Avrupa’da!14 Kasım 2024 Perşembe 15:04
  • Kenan Yavuz’un Hayatı Kitapseverler İle Buluştu05 Kasım 2024 Salı 10:07
  • Anadolu Uygarlıkları Serisi, 'Pamphylia' ile Tamamlandı13 Haziran 2024 Perşembe 08:05
  • ASEV Öğrencilerinden Hayran Bırakan Final01 Haziran 2024 Cumartesi 15:26
  • Aliağa’da İlk Perde: ‘5 Dakikada Ünlü’ Seyirciyle Buluşuyor23 Mayıs 2024 Perşembe 16:28
  • Aşkta Korkuya Yer Yok!23 Mayıs 2024 Perşembe 15:40
  • 19 Mayıs Coşkusu Ünlü Sanatçılarla Yaşandı20 Mayıs 2024 Pazartesi 12:58
  • Avrupa Turnesiyle Geri Dönüyor!13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:56
  • Yepyeni Derya Uluğ!13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894