• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 24 °C

Binali Yıldırım İzotaş'ta

Binali Yıldırım İzotaş'ta
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / AK Parti İzmir milletvekili adayı ve Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım, İzotaş’ı ziyaret etti. 12 Haziran Genel seçimleri öncesindeki temaslarına tüm hızıyla

BİNALİ YILDIRIM İZOTAŞ"I ZİYARET ETTİ
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / AK Parti İzmir milletvekili adayı  ve Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım, İzotaş"ı  ziyaret etti.

12 Haziran Genel seçimleri öncesindeki temaslarına tüm hızıyla devam eden Ulaştırma eski Bakanı Yıldırım, “İzmir"in Anadolu"ya açılan kapısı” olarak nitelediği İZOTAŞ"a konuk olarak temaslarda bulundu.Yıldırım"a, İZOTAŞ"ı ziyareti sırasında AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül de eşlik etti. Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım"ı, İZOTAŞ Yönetim kurulu binası önünde İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu ve Genel Müdürü Nihat Sağbaşoğlu   tarafından karşıladı.
Yıldırım, İZOTAŞ"ın Türkiye"nin en büyük yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştirilmiş projesi olduğunu belirtti ve benzer projelerin artması gerektiğinin altını çizdi. Projenin hayata geçirilmesinde büyük pay sahibi olduğunu belirttiği Mehmet Niyazoğlu"nu da rahmetle anan Yıldırım, bayrağı devralan Murat Niyazoğlu ve tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi ve ekledi: “İzmir"in Anadolu"ya açılan kapısı olan İZOTAŞ, yıllardır ulaştırma ve taşımacılık alanlarında başarıyla hizmet vermektedir. İZOTAŞ"ın büyüme ve gelişimini, önümüzdeki dönemlerde de istikrar içinde devam ettirecektir.Bende rahmetli Mehmet Niyazoğlu ile tanışma ve çalışma fırsatı yakaladım.  Oğlu Murat Niyazaoğlu"nunda aynı başarıları göstereceğine inanıyorum ”dedi.
İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu"da Binali Yıldırım"ı ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ifade etti.
 İZOTAŞ Genel Müdürü Nihat Sağbaşoğlu, Ulaştırma eski Bakanı AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım"a İZOTAŞ işletmesinin içinde bulunduğu belli sorunları da aktardı. Korsan taşımacılığın önüne geçilmesi konularında Binali Yıldırım"dan destek bekleyen Sağbaşoğlu, bu konularda gerekli çalışma ve tedbirlerin alınmasını istedi. İZOTAŞ"ın, şimdiki çizgisini bozmadan daha uzun yıllar hizmet vereceğini belirten Genel Müdür Nihat Sağbaşoğlu, Aydın Şengül"e de AK Parti İzmir İl Başkanlığı yaptığı dönemlerde, İZOTAŞ"a olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894