• BIST 10055.38
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Binali Yıldırım Kiraz''da

Binali Yıldırım Kiraz''da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Kiraz’da seçim çalışmalarına devam eden Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Kaymakçı ve Kiraz Belediye Başkanlarını

“ANKARA"YA GİTMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ; BİZ SİZE GELİRİZ!”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Kiraz"da seçim çalışmalarına devam  eden Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Kaymakçı ve Kiraz Belediye Başkanlarını ziyaret ederek yöre halkının sorunları ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Çarşı esnafını ziyaret eden Yıldırım, Kiraz Seçim Koordinasyon Merkezi"nin açılışını yaptı. Açılış konuşmasında sadece hizmet gömleği ile uzun süredir Türkiye için çalıştığını belirten Yıldırım, "sekiz yıldan bu yana yürüdüğümüz uzun ince yolları duble hale getirdik. Artık daha güvenli ve hızlı bir şekilde mesafeleri aşıyoruz. Sorunlarınızı biliyoruz, kaybedecek zamanınızın olmadığının da farkındayız. Bunların hepsini el ele vererek birlikte çözeceğiz, bu yolda tek başına yürünmez" dedi.

Kiraz halkının okul ihtiyacını bildiklerini ve buraya 300 kişi kapasiteli bir yatılı okul yaptıklarını belirterek, "eğitim öğretim çok önemli. Kaynakları en iyi şekilde kullanacağız. Alın terinizi el emeğinizi, ne üretiyorsanız bunu kurda kuşa kaptırmayacağız fırsatçılara asla yol vermeyeceğiz. En büyük sorunlarınızdan biri de süt fiyatlarındaki değişimler. Ama markete girdiğimizde fiyatlarda değişme yok. Kiraz"da sütün fiyatı neden düşüyor bunun hesabını sormak lazım. Vatandaşa ucuza gitse bir şey demeyeceğiz. Sizlere sahip çıkmak için İzmir"den aday olduk. Hizmet bizim işimiz. Hizmetleri asla siyasi malzeme yapmayacağız, amacımız günübirlik değil, kalıcı çözümler üretmek. Göreceksiniz ki bunu en kısa sürede başaracağız" dedi.

Ziraat Bankası"nın kredi vermediği yolunda şikayetler üzerine, Binali Yıldırım çarşı içindeki Ziraat Bankası"nı ziyaret ederek konu hakkında bilgi aldı. Bu sorun hakkındaki gelişmeleri ilk elden takip edeceği sözünü verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894