• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Binali Yıldırım Tire'de

Binali Yıldırım Tire'de
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin hayat standartlarını yükseltmekten başka hiçbir hedefinin olmadığını söyledi.

BAKANI YILDIRIM: -''AK PARTİ'NİN HAYAT STANDARTLARINI YÜKSELTMEKTEN BAŞKA HİÇBİR HEDEFİ YOKTUR''

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin hayat standartlarını yükseltmekten başka hiçbir hedefinin olmadığını söyledi.
     Seçim çalışmaları kapsamında Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'i ziyaret eden Yıldırım, ilçenin tarihsel ve ekonomik açıdan çok önemli bir yer olduğunu, ilk demiryollarından birinin Tire'ye inşa edildiğini, bundan böyle İzmir milletvekili olarak Tire'yi ve Küçük Menderes bölgesine hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağını söyledi.
     AK Parti iktidarının 8,5 yılda yaptıklarının ortada olduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:
     ''Hem ekonomik güç hem de altyapı çalışmaları bakımından Türkiye, AK Parti Hükümeti ile devrim niteliğinde işlere imza attı. Ülkemizin her yerinde bölünmüş yollar, hastaneler, barajlar, bu büyük gelişimin ciddi bir göstergesi niteliğindedir. Şimdi artık Türkiye'nin yarınını değil cumhuriyetin 100. yılına hazırlanma durumundayız. İnşallah cumhuriyetimizin 100. yılında, dünya ülkeleri arasında 26. sırada almış olduğumuz ekonomimizi daha da güçlendirerek ilk 10 sıraya taşıyacağız.
     Türkiye, bundan böyle ekonomisiyle demokrasisiyle marka şehirleriyle daha önceki dönemlerde kangren olmuş sorunlarını tek tek çözecektir. AK Parti'nin hayat standartlarını yükseltmekten başka hiçbir hedefi yoktur. Bundan sonraki süreçte başta işsizlik olmak üzere her konuda tüm yapısal değişiklikleri halkımızla birlikte yapacağız. Bizi birleştiren parçalanamaz vatanımızdır. Bu topraklar herkese yeter.''
     Yıldırım, Selçuk-Tire-Ödemiş hattı arasındaki yolun, duble yol olması talepleriyle ilgili olarak Selçuk-Tire arasındaki yolun duble yol haline getirileceğini, aynı yolun Ödemiş ve Kiraz hattı üzerinden de Ankara otoyoluna bağlanması için çalışacaklarını söyledi.
     Tire Nakliyeciler Kooperatifi üyelerini de ziyaret eden Yıldırım, seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894