• BIST 9973.1
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

Binali Yıldırım'dan Hastane Sözü

Binali Yıldırım'dan Hastane Sözü
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /Karşıyaka’da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açan eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım, ‘Kaf Sin Kaf’ onur üyesi oldu. Yıldırım, Karşıyaka’ya daha modern bir h

Karşıyaka"ya modern  hastane sözü
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /Karşıyaka"da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açan eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım, "Kaf Sin Kaf" onur üyesi oldu. Yıldırım, Karşıyaka"ya daha modern bir hastane sözü de verdi
Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım, Bostanlı SKM açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye"nin dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına gireceğini söyledi.
Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve 2. Bölge Milletvekili adayı Yeşim Demirali ile katıldığı açılışta, İzmir"in ve Karşıyaka"nın ihtiyaçlarını karşılayacaklarını, biriken sorunları çözeceklerini vurguladı.
İzmir"e siyaset değil hizmet için geldiklerinin altını çizen Yıldırım, “Karşıyaka"nın sorunlarını çok iyi biliyorum. En önemli sorununuz, Karşıyaka"ya devlet hastanesi ihtiyacı. Karşıyaka"ya daha modern bir devlet hastanesi yapacağız.” dedi.
Din, dil, ırk ve siyasi görüşü ne olursa olsun ayırt etmeksizin herkese hizmet vermek için çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım, Türkiye"yi demir ağlarla, hızlı trenlerle ördüklerini, havayolunu halkın yolu yaptıklarını hatırlattı. Eskiden kasketli eski kıyafetleri olan vatandaşların uçağa giremezken şimdi milyonlarca vatandaşın havayollarını kullandığına dikkat çeken Yıldırım, “İstikbal göklerdedir diyoruz ancak bizden önceki siyasetçiler sadece bulutlara bakmakla yetindi.” diye konuştu.
Kaf Sin Kaf onur üyesi oldu
SKM açılışından sonra Karşıyaka Spor Kulübü"nü de ziyaret eden Yıldırım"a Yeşil Kırmızılı kulübün onursal üyeliği verildi. Karşıyaka"nın ambleminde Türk bayrağı taşıyan nadir kulüplerden biri olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu: “Atatürk"ün imzasıyla amblemine Türk bayrağı alma onuruna sahip olan Karşıyaka Spor Kulübü"ne onur üyesi olmaktan memnuniyet duydum, Karşıyaka çok köklü bir kulübümüz. Karşıyaka"mızı yeniden süper lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.”

“BİRLİKTE HAREKET ETMEZSEK  İZMİR ZAMAN KAYBEDER!”
Seçim programı doğrultusunda ziyaretlerini sürdüren Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak"ı ziyaret etti. Karşıyaka"nın ihtiyaçları, sorunları ve beklentileri hakkında yapılan sohbet sırasında, Durak"ın “300 yatlık marina” isteğine Binali Yıldırım olumlu yaklaştı.
Yıldırım, “Hizmeti siyasetin önüne ne kadar alabilirsek, İzmir bundan o kadar çok şey kazanır; sizin de bunu fark etmenize memnun oldum” dedi. Samimi bir havada geçen toplantıda, hangi parti iş başında olursa olsun birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Binali Yıldırım, aksi halde İzmir"in zaman kaybedeceğini söyledi.
Karşıyaka hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Yıldırım ”Genel anlamda şahsına mahsus bir ilçe, özgüveni çok yüksek ve olgunlaşmış  bir demokrasi yapısı var. Aidiyet duygusu çok gelişmiş. Bizim bu vesileyle Karşıyakalılara kendimizi daha fazla anlatma şansımız olacak” dedi.
İzmir"e geldiği günden bu yana siyaset üstü bir yaklaşım içinde olduğunu vurgulayan Yıldırım, verilecek hizmetlerin asla siyasete kurban edilmeyeceğini bir kez daha vurguladı. Uzatılan bu elin samimiyetle tutulacağı mesajını almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Daha sonra Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi"ni açan Binali Yıldırım, son olarak Karşıyaka Ege Sanat Merkezi"nde Kordelyalılar Derneği (KODER)"in düzenlediği toplantıya katıldı. Karşıyaka Çarşısında vatandaşlarla selamlaşan ve esnaf ziyareti yapan Binali Yıldırım"ın gezisi, Karşıyakalılar tarafından saygı ve sevgiyle karşılandı.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894