• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 17 °C

Birtan Saka, Oynayan Kazanır

Birtan Saka, Oynayan Kazanır
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa petkim genel menajeri birtan saka sezonun en iyi karşılaşmasını Anadolu efes karşısında oynadıklarını galibiyetin hakları olduklarını belirterek Anadolu efes’in tecrübesi ve kadro derinliği ile maçı

ALİAĞA PETKİM GENEL MENAJERİ BİRTAN SAKA,” İKİNCİ YARI FAVORİ TAKIM YOK İYİ OYNAYAN KAZANIR”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa petkim genel menajeri birtan saka sezonun en iyi karşılaşmasını Anadolu efes karşısında oynadıklarını galibiyetin hakları olduklarını  belirterek  Anadolu efes’in tecrübesi ve kadro derinliği ile maçı almayı başardıklarını söyledi.

Saka, “bu hafta bursa deplasmanında tofaş ile karşılaşacağız. Tomislav Ruziç, Ronald Steele ve Kenan Sipahi'nin sakatlanmasının ardından özellikle skor üretmekte zorlanan Tofaş, bu açığını kapatmak için ABD'li Taurean Gren ile anlaşması tüm hesaplarımız alt üst etti.  Yine de bursaya tofaş karşısına yenmek için gidiyoruz. Takımda eksik yada sakat oyuncumuz yok yeni transferimiz Trent Plaısted beklenilenin üstünde takıma hızla uyum sağladı. Anadolu efes karşısında sergilediğimiz oyunu  sahaya yansıtarak Tofaşı  yenerek play off da avantaj yakalamak istiyoruz.  İkinci yarı çok çetin geçeceğinin  işaretleri  veriyor yapılan son takviye transferler ile  her takım her takımı gününde yenebilecek seviyeye geldi. Bandırma kırmızının deplasmanda telekomu yenmesi bunun en iyi bir örneği  bu yüzden favori takım kavramı ikinci yarı için geçerli değil  karşılaşmada mücadele eden  iyi oynayan  kazanmak isteyen az hata yapan takım kazanıyor. Bursadan başarılı bir sonuç ile dönmeyi hedefliyoruz. Türkiye kupasına moralli çıkmak istiyoruz”

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894