• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 18 °C

Bıyıktay, Hedefimiz Play Off

Bıyıktay, Hedefimiz Play Off
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi 19. haftasında Aliağa Pekim maçın başından sonuna kadar skor ve oyun üstünlüğünü devam ettirdiği mücadele Trabzonspor’u 87-72’lik skorla mağlup etti

ALİAĞA PETKİM BAŞ ANTRENÖRÜ BURAK BIYIKTAY “PLAY-OFF HEDEFİMİZDE İLERLİYORUZ”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi 19. haftasında Aliağa Pekim maçın başından sonuna kadar skor ve oyun üstünlüğünü devam ettirdiği mücadele Trabzonspor’u 87-72’lik skorla mağlup etti  


Aliağa Petkim - Trabzonspor maç rop ile egeplay

Karşılaşma sonunda yapılan basın açıklamasında play-off hedefi doğrultusunda ilerlediklerini belirten Aliağa Petkim Antrenörü Burak Bıyıktay “Karşılaşma bizim açımızdan beklediğimizden kolay geçti. Trabzonspor’u kümede kalmak için uğraştıkları için daha sert ve  dirençli olacaklarını bekliyorduk ve hafta içi çalışmalarımızda bu yönde olmuştu. ilk yarı yirmi sayılık bir fark yaparak başladık. Farkı korumasın da bildik. Bu tip maçlarda en zoru farkı erken açıp oyun kontrolünden kopmadan karşılaşmayı tamamlamaktır. Oyun kontrolünden kopmadan karşılaşmayı tamamladık. Play-off hedefimiz doğrultusunda evimizde oynadığımız her karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Önümüzde ligde kalma mücadelesi veren bir başka takım olan Antalya ile oynacağız ardından yine kendi sahamızda bandırma kırmız ile oynayacağız. Bu iki karşılaşmadan da galip ayrılmak istiyoruz.   Umarım sezon sonunda hedeflediğimiz play-off potasında yer alırız.” dedi.

ALİAĞA PETKİM OYUNCUSU ERSİN GÖRKEM , “HEDEFİMİZ PLAY OFF”

“play off hedefi için kazanmamız gereken bir periyoda girdiğimiz farkındaydık.  Önümüzde hedef koyduğumuz üç maçımız vardı. Bunlarda birisi de evimizde oynadığımız Trabzon karşılaşmasıydı. Hafta boyunca çok iyi hazırlandık.  Karşılaşmanın başından itibaren sert ve iyi savunma yaparak Akıllı basketbol oynadık. Aldığımız sonuç karşısında da gevşemedik. Aramızdaki skor farkını korumayı başardık. Önümüzde hedef maçımız olan iki karşılaşma daha var. Onları da kazanarak play off yolunda ilerlemek istiyoruz.”

HALİL ÜNER “ALİAĞA PETKİM’İ KUTLUYORUM”

Aliağa Petkim’in iyi mücadele ettiğini belirten Trabzonspor Antrenörü Halil Üner “Aliağa Petkim’i tebrik ediyorum. İyi bir kadroları var ve iyi basketbol oynuyorlar. Bugün sahada direnç gösteremedik. Bununda sebebi sahadan galip ayrılmayı çok istemekten kaynaklanan strese bağlıyorum. ilk yarıda fark yiyince takımımızın özgüveni iyice gitti. Karşılaşmanın beş altı sayı fark ile gitmesinin planlamıştık. Fark olunca oyun planımızı uygulayamadık. Oyunun başında yabancı oyuncumuza yapılan faulleri hakemlerin görmemesi oyunda fark yememize sebep oldu. Bu Aliağa petkim’in aldığı galibiyeti gölgelemek için söylenmiş bir cümle değil. Aliağa Petkim iyi basketbol oynuyor. Aliağa Petkim aldığı sonuçlar ile bunu ispat etti. Bizde önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi.

Aliağa Petkim Baş Antrenörü Burak Bıyıktay

burak-biyiktay.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894