• BIST 10271.73
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İzmir 21 °C

Bıyıktay, Önemli Galibiyet Aldık

Bıyıktay, Önemli Galibiyet Aldık
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nin 13.haftasında Aliağa Petkim, Olin Edirne mücadelesi nefesleri kesti. Maçın sonuna kadar başa baş giden mücadelede Aliağa Petkim, Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu’nda karşılaştığı rak

ALİAĞA PETKİM BAŞ ANTRENÖRÜ  BURAK BIYIKTAY “ÖNEMLİ BİR GALİBİYET DAHA ALDIK”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nin 13.haftasında Aliağa Petkim, Olin Edirne mücadelesi nefesleri kesti. Maçın sonuna kadar başa baş giden mücadelede Aliağa Petkim, Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi Olin Edirne’yi 67-63’lük skorla mağlup ederek ligdeki 7. galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonunda Aliağa Petkim baş antrenörü Burak Bıyıktay gazetecilere yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.


 

BURAK BIYIKTAY “ÖNEMLİ BİR GALİBİYET DAHA ALDIK”

Aliağa Petkim Baş Antrenörü Burak Bıyıktay “Hedef maçımız olan erdemir’e yenilmemiz bizim için bir kayıptı.Bu maç üst sıralarda kalıp play-off mücadelemize devam edebilmek için çok önemliydi. Kaybetseydik alt grubun içine doğru gidecektik. Bu galibiyet ile yukarıda kalma şansımız çoğaldı. Basketbol camisaında çok iyi basketbol oynadığımız söylense de zaman zaman kötü basketbol oynuyoruz. Kendi sahamızda daha yüksek ve akıcı basketbol oynamamız gerekirken Durağanlaşıyoruz. Bazı oyuncularımızda sakatlıklardan meydana gelen formsuzluklar var. Oyunun hemen başında Ersin Görkem’in sakatlanması sayı gücümüzü düşürmesine rağmen sahadan galip ayrılan taraf olduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Banvit maçının hazırlıklarına hemen başlayacağız. Olin Edirne’yi tebrik ediyorum ve bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

ALİAĞA PETKİM ÜMİT SONKOL

Karşılaşmada 26 sayı ile en skorer oyuncu olan Ümit Sonkol, play off hedefi olan bir takım olarak kazanmak için salona çıktıklarını söyledi.

Sonkol, iki haftadır kaybediyorduk. Hem kendi evimizde hem de play off hedefimizde kalmak için kazanmak için çıktık. Deplasmanda aldığımız galibiyet kadar evimizde de kazanmak zorundayız. İnişli çıkışlı bir karşılaşma sonucunda kazandık mutluyuz. 14 hafta karşılaşmasında Banvit ile aynı kararlılık ile oynayıp kendi evimizde kazanmak istiyoruz.

OLİN EDİRNE BAŞ ANTRENÖRÜ ALİ BURGUL, “GEÇİŞ DÖNEMİ PROBLEMLERİNİ AŞACAĞIZ “

Erdemir ve Aliağa  İki zor deplasmandan geldik hakikaten basketbol adına güzel bir karşılaşma oldu. Kötü oynadık diyemiyorum. Ama ne zaman takım oyununu sahaya yansıtıyoruz hiçbir problem yaşanmıyor. İş kişisel işlere geldiğinde maçın kontrolünü kaybediyoruz.  Düzgün ofans yaptığımızda sorun olmuyor ama acele edince pozisyonlarda hakimiyet kaybediyoruz.  Aliağa petkim’i tebrik ediyorum güzel basketbol oynuyorlar. Benim üzüldüğüm şu iki kazanacağımız deplasman karşılaşmasında iki mağlubiyetimiz oldu. Basketbolda kuraldır elbet bir yerlerde geri geleceğiz. Geçiş dönemimizde bu tür problemler yaşamamız normaldir. Sorunlarımız daha iyi organize olarak çözmeye çalışacağız.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894