• BIST 10271.73
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İzmir 21 °C

Bu maçlar kaçmaz haydi Aliağa

Bu maçlar kaçmaz haydi Aliağa
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / ALİAĞASPOR GAZETESİ Bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren Aliağaspor’un basketbol ve futbol takımları hafta sonu çok kritik maçalara çıkacak.

BEKO BASKETBOL LİGİ’NDE ALİAĞA PETKİM ERDEMİR’İ, FUTBOLDA LİDER ALİAĞASPOR ÇANDARLI BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK.  

25 ARALIK PAZAR GÜNÜ 2 DEV MAÇ; SAAT 13.00’DA ALİAĞASPOR-ÇANDARLI BELEDİYESPOR, SAAT 16.00’DA ALİAĞA PETKİM-ERDEMİR. 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / ALİAĞASPOR GAZETESİ Bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren Aliağaspor’un basketbol ve futbol takımları hafta sonu çok kritik maçalara çıkacak. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Aliağa Petkim, Erdemir’i, futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan lider Aliağaspor da Çandarlı Belediyespor’u konuk edecek. Her iki karşılaşmada 25 Aralık Pazar günü oynanacak. Yeşil-beyazlı futbolcuların karşılaması Saat 13.00’da, basketbolcuların mücadelesi ise Saat 16.00’da, başlayacak. Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “Hem basketbol hem de futbol takımlarımız çok önemli maçlara çıkacak, keyifli bir Pazar günü geçirmek isteyen tüm sporseverleri tribünlerimize bekliyoruz ” diyerek taraftarları karşılaşmalara davet etti. 

25 Aralık Pazar Saat 16.00 Aliağa Petkim-Erdemir

Geçtiğimiz hafta sonu Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni dize getirerek 5. deplasman maçında 4. galibiyetini alarak taraftarlarının yüzünü bir kez daha güldüren Aliağa Petkim Basketbol takımı Erdemir karşılaşmasına hazır. Hafta boyunca tam kadro olarak hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Erdemir karşılamasından galip gelerek yükselişini sürdürmek istiyor. Aynı zamanda 11. haftanın kapanış karşılaması olacak mücadele öncesi Erdemir ligde 15 puanla 10. sırada yer alırken, Aliağa Petkim 16 puanla 6. sırada yer alıyor. 25 Aralık Pazar günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00.      

25 Aralık Pazar Saat 13.00 Aliağaspor-Çandarlı Belediyespor

Futbolda 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan lider Aliağaspor ise averajla takipçisi durumda bulunan Çandarlı Belediyespor’u konuk edecek. Eksik ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Aliağaspor’da hedef ligde tek mağlubiyet aldığı rakibini puansız göndermek. Yeşil-beyazlı futbolcular karşılaşmadan galip gelmesi durumunda matematiksel olarak olmasa bile çok büyük oranda ligi ilk iki arasında bitirmeyi garantileyerek Süper Amatör Lig’e yükselmek için play-of maçları oynamaya hak kazanacak. Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak, 24 puanlı iki rakibin mücadelesi Saat 13.00’da başlayacak. Maç saatinde havanın parçalı bulutlu, sıcaklığın 12 derece civarında olması bekleniyor.    

Turgay Ceylan ;”Hem basketbolda hem de futbolda kazanacağız”

“Futbolda ve basketbolda sezon sonu hedeflerimize ulaşmak istiyorsak her iki karşılamayı da kazanmamız gerekir” diyen Kulüp Basın Sözcüsü Turgay Ceylan hem basketbol hem de futbolseverleri tribünlere davet etti. Ceylan : “Basketbol takımımız sezon başı koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerliyor. İlk haftayı saymazsak ilk 10 haftalık dönemde başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Bu hafta da zor bir rakip ile puan mücadelesi yapacağız. Çıkışımızı devam ettirmek için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Erdemir kadro ve ligdeki konumu itibariyle en önemli rakiplerimizden birisi. O nedenle evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmada rakibimizi yenmek istiyoruz. Sezon sonu play-of oynamak istiyorsak mutlaka galip gelmek zorundayız. Güç dengelerimizin eşit sayılabileceği bir rakibimizi yenebilmemiz için de en önemli avantajlarımız olan saha ve seyirci desteğini kullanmak istiyoruz. O nedenle her maç olduğu gibi bu karşılamada da taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımızı mutlaka bekliyoruz, onlara çok güzel bir galibiyet armağan edeceğimize inanıyorum.” dedi. 

“Keyifli bir Pazar geçirmek isteyen sporseverleri tribünlerimize bekliyoruz”

Futbol takımlarının da önemli bir mücadeleye çıkacağını belirten Ceylan; “Futbol takımımız da bu sezon bir maç dışında tüm maçlarını kazanarak çok iyi bir grafik ortaya koydu. Futbol takımımızdan bu sezon şampiyonluk bekliyoruz, seneye takımımızı Süper Amatör Lig’de görmek istiyoruz. Şu ana kadar her şey yolunda gitti. Pazar günü karşılaşacağımız rakibimiz de grubun en güçlü takımlarından Çandarlı Belediyesi. Tek mağlubiyet aldığımız ve aynı zamanda en yakın takipçimiz olan Çandarlı’dan hem rövanşı almak, hem de büyük oranda ligi bitirmek istiyoruz. O nedenle sezonun en önemli maçı diyebileceğimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Taraftarlarımızı da sezonun en önemli karşılaşmasında mutlaka yanımızda görmek istiyoruz. Karşılamadan galibiyetle ayrılmamız durumunda büyük oranda play-ofları garantileyeceğiz. Keyifli bir Pazar günü geçirmek isteyen sporseverleri önce futbol ardından da basketbol maçımıza davet ediyorum.” dedi. Ceylan ayrıca play-of karşılamalarında üç rakibini de yenerek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan U–15 futbol takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.              

Helvacıspor’un rakibi Bergama GB

Futbolda Aliağaspor ile birlikte 1. Grupta mücadele eden 3. sırada yer alan Helvacıspor da aynı gün aynı Bergama Gençler Birliği ile karşılaşacak. Ligde Çandarlı Belediyespor’a tek mağlubiyeti tattıran ve 15 puanı bulunan mavi beyazlılar Bergamalı rakibi ile Helvacı da karşı karşıya gelecek, mücadele Saat 13.00’da başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894