• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 11 °C

Büyükbirlik’ten Açıklama

Büyükbirlik’ten Açıklama
Comart “Toplumuzda önemli şahsiyetlerin değeri vefatından sonra anlaşılır. Biz başkanımızın ne kadar değerli bir şahsiyet olduğunu ve Türk-İslam sancağını hakkıyla taşıyan bir önder olduğunu zaten biliyorduk. Bunun idrakindeydik.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI MURAT COMART “BAŞKANIMIZDAN SONRA DAVASINI DAHA SAĞLAM ADIMLARLA YÜRÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Büyük Birlik Partisi Aliağa İlçe Başkanı Murat Comart elim bir helikopter kazası sonucu vefat eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu"nun vefatından sonra Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını daha sağlam adımlarla devam ettireceklerini belirtti. Parti binasında yapılan basın açıklamasında bir ideoloji partisi olduklarını belirten Comart “Toplumuzda önemli şahsiyetlerin değeri vefatından sonra anlaşılır. Biz başkanımızın ne kadar değerli bir şahsiyet olduğunu ve Türk-İslam sancağını hakkıyla taşıyan bir önder olduğunu zaten biliyorduk. Bunun idrakindeydik. Sayın Başkanımızın vefatından sonra bizzat buraya gelen siyasi parti başkanları ve saygılarından dolayı programlarını ve etkinliklerini iptal eden kişilere gösterdikleri hassasiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi. Aliağa BBP İlçe Başkanı Murat Comart yeni yönetimleri ile birlikte Aliağa"da ve civar köylerde daha çok faaliyet içinde olacaklarını ve Büyük Birlik Partisinin ideolojisini en iyi şekilde yansıtacaklarını dile getirdi.

Büyük Birlik Partisi İlçe Binasında yapılan basın açıklamasında yönetim;

İlçe Başkanı Murat Comart

Başkan Yardımcısı M. Duran Duman

Başkan Yardımcısı Şener Kaygusuz

Teşkilat Başkan Yardımcısı Erbil Ozan

Sekreter Zümrüt Öztürk

Kadın Kolları Başkanı Asiye Erdemir

Şakran Belde Başkanı Dursun Yazar

Şeklinde açıklandı

Haber / Foto: Zana AKKUŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894