• BIST 10158.33
  • Altın 2463.765
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9747
  • İzmir 23 °C

Cantaş Şirin Aday Adayı

Cantaş Şirin Aday Adayı
Aliağa CHP ile Başkanı Avukat Özlem Şan Oğuzhan CHP ye olan ilgiden memnun olduklarını ifade ederek ,” iktidar adayı CHP Aliağa’da yerel seçimlerinden zafer ile çıkacak ve İktidarı geri alacaktır.

ALİAĞA CHP"DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI SAYISI ÜÇE ÇIKTI

 

ALİAĞA BELEDİYESİ ESKİ TABİBİ DR. CANTAŞ ŞİRİN  BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI www.bakircay.com

 

 

 

CHP Aliağa ilçe başkanı Ömer Turgut Oğuz"un Belediye başkan adaylığını açıklamasının ardından CHP"de ikinci aday adayı Belediye Tabibi Cantaş Şirin basın toplantısı düzenledi.  Kalabalık bir partili grubu ile İlçe binasında basın toplantısı düzenleyen şirin"e Eski kadın kolları Başkanı Fatma akçoban, Eski DSP meclis üyesi Adayı Yücel Taşdemir, CHP eski belediye meclis üyesi adayı Sebahattin Yeşiltepe, Faik babayiğit, Funda Yaltır, Özkan sabuncu, Salih Karadayı,ve eski CHP ilçe başkanı Kahraman Cengiz eşlik etti.

 

 

CHP ilçe binasında aday aday olduğunu açıklayan Şirin, Belediye tabipliği görevinden 28 kasım 2008 istifa ettiğini söyledi. Şirin “  Doğup büyüdüğüm ve sevdiğim bu kente kendi penceremden bakıp, büyük hizmetlerde bulunmak istiyorum. hayallerim var, heyecanlarımı var ve kenti daha yaşanır hale getirecek projelerim var. Partimden görev istiyorum” dedi.

Cantaş şirin ,"38 yaşındayım Doğma büyüme Aliağalıyım, 1987 yılında girdiğim Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini 1993 dönem mezunu olarak tamamladıktan sonra, Erzincan"da bir buçuk yıl mecburi hizmet yaptım. 1995 yılından bu yana Aliağa Belediye Tabibi olarak görev yapıyorum.Evliyim ve 8 yaşında bir kız çocuğum var. Partimden aday olma aşamasında, birçok insan tarafından doğal olarak masaya yatırıldım ve iyi bir aday olup olamayacağım yönünde incelendim. Bundan memnundum çünkü amaçlarımdan en önemlisi de buydu. Yıllardır iki üç aday adayı arasına sıkışmış partimin yeni bakış açılarına ihtiyacı olduğu inkâr edilircesine, ego savaşları yaşandı durdu. Herkes de bu ego savaşlarını uzaktan seyretti ve kaçamak davranarak elini taşın altına sokmaktan çekindi. Partilinin egosu unutuldu, seçmenin egosu unutuldu, halkın egosu unutuldu. Her şeyden daha önemlisi yapılması gereken gerçek siyaset yerini kişiler üzerinden yapılan dedikodu siyasetine bıraktı. Halbuki Cumhuriyet Tarihine denk tarihi olan benim partimin herhangi bir görevine atanacak olan adayının, aday olabilmesi için uzun yıllarca gözlemler sonucu oluşmuş gerçek kriterleri olmalıydı. Oysa biz yine, kimin egosunun kimin egosundan daha büyük olduğunu tartıştık durduk farkındaysanız. Ama, seçimlere çok az bir süre kalmasına rağmen hala karar veremedik ve bizim adımıza bizi tanımaya fırsatı olmayacak birilerinin karar vermesini bekliyoruz. Bu bekleme ve birbirimizi çekiştirme sürecinde de birbirimize olan güvenimizi kaybediyoruz. Gelin artık partimiz çatısı altında bu gidişe son verelim ve partimizin doğru aday kriterlerini, gelecek için hep birlikte gözden geçirelim. Gerek Aliağa"da doğmuş büyümüş, gerekse uzun yıllar belediye çalışan ve yaklaşık on yıl encümen üyeliği yapan birisi olarak Aliağa"nın sorunlarını biliyorum; belediyeciliği biliyorum. Eğitim sağlığa, alt yapıdan sosyal yaşama, siyaset platformundan laylaylom platformuna kadar geniş yelpaze, eşit haklar olanaklar sunacak yaşam projelerim var. Aliağa"da yaşayan insanların tümünün sağlıklı ve mutlu olduğu büyük ve güzel aile tablosunu hayal ediyorum.  bu tabloyu da, CHP"li bir Belediye Başkanı olarak sunmak için gönüllüyüm. “dedi.  

Şirin basın toplantısını ,”Seçimlerin, demokrasi bayramları olduğuna inanıyorum. Bu yerel seçim öncesi Aliağa"ya hizmet için yola çıkmış dürüst ve namuslu her görüşten gönüllü insanlara yürekten başarılar diliyorum. “diyerek sonlandırdı.

 

 

Aliağa CHP ile Başkanı Avukat Özlem Şan Oğuzhan CHP ye olan ilgiden memnun olduklarını ifade ederek ,” iktidar adayı CHP Aliağa"da yerel  seçimlerinden  zafer ile çıkacak ve İktidarı geri alacaktır. Bu güne kadar partimize belediye başkan aday adaylığı için üç müracaat oldu. Eski ilçe başkanımız Ömer Turgut Oğuz, Belediye meclis üyemiz Dr. Ulviye Öztürk ve son olarak basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan  Dr Cantaş Şirin"dir. Bayramdan sonra tüm görevlere talib olacak arkadaşlarımız artmasını bekliyoruz” dedi / Şenol GÖK

 

GAZETEMİZ ARŞİVİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa
 

Aliağa Gazeteleri

Günaydın Ege Gazetesi

www.gunaydinege.com

[email protected]

[email protected]

 

Yeni Vizyon Gazetesi

www.yenivizyon.net

[email protected]

 

Aliağaspor Gazetesi

www.aliagaspor.com

[email protected]

 

Ege Hakimiyet Gazetesi

www.egehakimiyet.com

[email protected]

[email protected] 

 

Arasta Gazetesi

www.arastahaber.com

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Bakırçay Net Gazetesi

www.bakircay.com

www.bakırçay.net

  (TÜRKÇE)

 

Vaziyet Gazetesi

www.yenivaziyet.net

www.yenivaziyet.com

[email protected]

[email protected]

 

Şenol GÖK

[email protected]

0232 616 28 78

0543 764 37 05

 

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894