• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 18 °C

CHP Proje Partisidir

CHP Proje Partisidir
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesinde seçmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP"NİN GENÇ VE ÇALIŞKAN VEKİL ADAYI EYİPİŞİREN"E NAZAR BONCUĞU

 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesinde seçmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.  İzmir"in Kemalpaşa ilçesinde yurttaşlarla bir araya gelen ve CHP"nin projelerini anlatan Eyipişiren; “Cumhuriyet Halk Partisi artık proje partisidir. Öğrencisi, işçisi, işsizi, köylüsü, çiftçisi, genci, emeklisi kısacası her yurttaşı için projesi vardır. 13 Haziran"da herkesin rahat bir nefes alması için tek alternatif CHP.” dedi.

 

 

Eyipişiren"den öğrencilere; “Mecliste sorunlarınızın takipçisi olacağım.”

Kendisinin ODTÜ"lü olduğunu hatırlatan CHP"nin gençlerin fikir ve projelerine önem verdiğini göstermesi açısından önemli olduğunu belirten Eyipişiren Bornova"da üniversite öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Üniversite öğrencilerinin düşünce ve fikirlerin çok önemli olduğunu belirten Eyipişiren “Öğrencilerin düşünceleri ve fikirleri çok önemli olmasına karşın bugüne kadar iktidar partisi hep gençleri susturmaya çalıştı ve gençliği göz ardı etti. Onların çocukları yurtdışında aldıkları burslar ile okuyup gemicikler ile ticaret yaparken bizim gençlerimiz üniversite yaşamını devam ettirebilmek için birçok sıkıntıya göğüs gerip mezun olduktan sonra ise işsizlik illeti ile mücadele etmektedirler. CHP iktidarında üniversiteli gençlerimizde rahat bir nefes alacak. Düşünce ve fikirlerine önem verilecek. Bende sizler gibi bu sıralardan geçerek ODTÜ"de okudum, şimdi partimin en üst karar organlarından Parti Meclisi"nde görev alıyorum ve vekil adayınız olarak karşınızdayım. Sorunlarınızı ve isteklerinizi çok iyi biliyorum.  Mecliste tüm sorunlarınızın takipçisi olacağım.” dedi.

 

Genç vekil adayı Eyipişiren"e nazar boncuğu

Üniversiteli gençlerle buluşmasının ardından Kemalpaşa"ya geçen CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren, partisinin Kemalpaşa ilçe örgütünü ziyaret ettikten sonra 2. Nazarköy Boncuk Festivaline katıldı. Milletvekili Adayı Elfin Tataroğlu ile birlikte festivale katılan Eyipişiren"e CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Kemalpaşa Kadın ve Gençlik Kolları eşlik etti. Festivalde yurttaşlar tarafından büyük ilgi gören Eyipişiren"e yurttaşlar  “Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Genç, çalışkan, aktif ve başarılı bir siyasetçi olarak sizi mutlaka mecliste görmek istiyoruz. Bu yolda başarılar dileriz. Nazar değmesin.” diyerek Nazarköy"ün dünyaca ünlü nazar boncuğundan hediye ettiler.

 

Eyipişiren “Hükümetin politikaları köylümüzü çiftçimizi mağdur etti”

Kemalpaşa"da ayrıca Halilbeyli, Sarılar, Sinancılar, Bağyurdu, Ören ve Ulucak"ı ziyaret ederek yurttaşlarla dertleşen Eyipişiren hükümetin izlediği politikaların köylüyü, çiftçiyi ve hayvancılığı bitirme noktasına getirdiğini belirterek “Bu hükümet çiftçiyi bitirdi. Hayvancılığını bitirdi. Köylümüzü yaşayamaz konuma getirdi. Kendi ülkemizde tarımı, çiftçiliği bitiren hükümet yurt dışından hayvan ihracatına başladı. Hem de yüz binlerce ton et ihracat edilecek ihale 3 günde tamamlandı. Adrese teslim ihale diye buna denilir. CHP iktidarında tarım piyasasında çiftçimizin ürünü hak ettiği değeri alacak. Pırlantada ÖTV'yi sıfırlamak, yatı, kotrası, teknesi olana ucuz mazot vermek hükümetin tercihidir, bizim tercihiz ise mazotu çiftçiye litresi 1,5 Liraya vermektir.” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi proje partisidir

Ülkede 8,5 milyon işsiz bulunduğunu belirten CHP İzmir Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren “AKP iktidarında ülkenin her alanda geliştiğini söylüyorlar. Hem de bunu 8,5 milyon işsize, köylüye, çiftçiye, memura, işçiye söylüyorlar. Acaba bu söylediklerine kendileri ne kadar inanıyor. AKP yaptırdığı taraflı anketlerle halkın gözünü boyamaya ve kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Asıl anket sokağa çıkıldığı zaman yurttaşların verdiği yaşam mücadelesi, yoksulluk, işsizliktir. CHP iktidarında ayağı yere basan projeler ile birlikte her yıl 750 bin işsize istihdam sağlayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi artık proje partisidir. Öğrencisi, işçisi, işsizi, köylüsü, çiftçisi, genci, emeklisi kısacası her yurttaşı için projesi vardır. 13 Haziran"da herkesin rahat bir nefes alması için tek alternatif CHP.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894