• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 27 °C

CHP Üye Listeleri Askıda

CHP Üye Listeleri Askıda
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Cumhuriyet Halk Partisi’nde başlayacak ilçe kongreleri sürecinde delege seçimlerinde esas alınacak resmi üye listeleri, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa’da da askıya çıktı. 24 Aralık Cumartesi günü Saat 18.0

ALİAĞA CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE ÜYE LİSTELERİ ASKIDA

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Cumhuriyet Halk Partisi’nde başlayacak ilçe kongreleri sürecinde delege seçimlerinde esas alınacak resmi üye listeleri, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa’da da askıya çıktı. 24 Aralık Cumartesi günü Saat 18.00’a kadar askıda kalacak listelerden üyeler; isimlerinin olup olmadığını veya bilgilerinin doğru olup olmadığını kontrol edebilecek. Eksiklik veya yanlışlığın düzeltilmesi için itirazda bulunabilecek. Ülkeye demokrasiyi getiren Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa’da da kongre sürecini en iyi şekilde geçireceğine inandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “Kongre sürecimizin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Büyük kurultaya kadar gidecek bu yolda delege seçimlerinden ilçe kongrelerine, il seçimlerinden büyük kurultaya dek tüm kongrelerimiz demokratik, katılımcı ve şeffaf bir şekilde her şeyden önemlisi demokrasi şöleni şeklinde geçecektir.” dedi.  “Büyük Kurultay’a kadar gidecek süreçte daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için tüm üyelerimizin delege seçimlerine katılmalarını istiyoruz” diyen İlçe Başkanı Oğuzhan üyelerin listeleri kontrol etmelerini herhangi yanlışlık ya da eksiklik var ise düzeltilmesi için itirazda bulunulması gerektiğini belirtti.

24 Aralık Saat 18.00’a dek askıda kalacak

Delege seçimi, ilçe ve il kongrelerinin ardından 2012 yılının son aylarında Büyük Kurultay yapılmasının planlandığını belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “Üye listelerimizin askıya çıkarılmasıyla başlayan süreç geniş bir zaman dilimi içerisinde devam edecek ve büyük Kurultayımız ile son bulacaktır. Bu süreçte üyelerimizin partimizi büyütmek, güçlendirmek için süreçte aktif olarak yer alabilmesi için tüm üyelerimizin delege seçimlerine katılmalarını diliyoruz ve istiyoruz. Bu bağlamda üye listelerimiz 24 Aralık tarihine kadar ilçe binamızda askıda kalacaktır. Genel Merkezimiz bu dönem ilk kez üye listelerini adrese dayalı sisteme göre uyarladı ve üye bilgilerini de buna göre güncelledi. Yine de üyelerimizin listelerden isimlerini kontrol etmelerini ve herhangi sorun var ise gerekli düzeltme için itiraz etmeleri gerekiyor. Bu sürece üyelerimiz ne kadar katılımcı olursa partimiz o kadar büyük ve güçlü bir parti olur. İnanıyorum ki partimiz bu süreçten büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.” dedi.  

Delege seçimleri ilerleyen günlerde

Genel Merkez’in belirlediği takvim doğrultusunda 21 Ocak- 19 Şubat tarihleri arası delege seçimleri yapılacağını belirten CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan;  Genel Merkezimizin belirlediği program dâhilinde delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. İlerleyen günlerde ilçe örgütü olarak belirlediğimiz tarihi kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege ve ilçe seçimlerinin ardından yapılacak il kongreleri; 2 Haziran–8 Temmuz arası Büyük Kurultay ise tüzük uyarınca belirlenecek bir tarihte yapılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894