• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 13 °C

CHP'den Başarı Plaketi

CHP'den Başarı Plaketi
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü geçen dönem partisi adına görev yapan 6 Belediye meclisi ile 1 İl Genel Meclis Üyesini başarılı çalışmalarından dolayı plaket ile ödüllendirdi.

CHP ALİAĞA  İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BELEDİYE VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE BAŞARI PLAKETİ


Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü geçen dönem partisi adına görev yapan 6 Belediye meclisi ile 1 İl Genel Meclis Üyesini başarılı çalışmalarından dolayı plaket ile ödüllendirdi. İlçe binasında  yapılan ve İlknur Köse"nin  mazereti nedeniyle katılmadığı törende Yakup Öztürk, Kıymet Baysal, Ulviye Öztürk, Osman Bayrak, Sezai Özkan ve Özer Örnek"e plaketleri ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan tarafında verildi.      
İlçe Başkanı Oğuzhan ""Geçen dönem partimiz adına görev yapan 6 belediye meclis üyesi arkadaşımız partimizi en iyi şekilde temsil etmişler, sorumlu muhalefetin nasıl yapılması gerektiğini göstermişlerdir. Sorumlu muhalefet anlayışı doğrultusunda görevlerini en iyi şekilde yaparak partimizi iktidara taşımada da önemli görevler üstlenmişlerdir. Bu gün yeni meclisimizde, geçen dönem görev alan bazı arkadaşlarımız bu dönemde görev almışlar, bazı arkadaşlarımız görev almamıştır. Sonuç itibariyle  bu bir bayrak yarışıdır. Görev alan da almayanda bizim için aynı değerdedir. Her biri partimiz için çok değerli kişilerdir. Bu dönem göreve yeniden seçilen il genel meclisi üyemiz Özer Örnek arkadaşımızın da geçen dönem görevini başarılı bir şekilde yaptığını seçimler tescillemiştir. 1 olan İl Genel Meclisi üye sayımız bu dönem 3 olmuştur. Geçen dönem görev alan tüm  arkadaşlarımızın aldığımız oyların sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmişler, 5 yıl boyunca partimizi en iyi şekilde temsil etmişler ve başarılı çalışmalara imza atmışlardır. Başarılı ve özverili  çalışmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum"" dedi.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ ARŞİVİ İÇİN FOTOLARA TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa

 

          

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894