• BIST 10173.42
  • Altın 2440.899
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9283
  • İzmir 23 °C

CHP'den Sendika Ziyareti

CHP'den Sendika Ziyareti
ALİAĞA HABER / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü, göreve yeni başlayan Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube yönetimini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü yönetimi geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler sonrasında göreve yeni başlay

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA İLÇE ÖRGÜTÜ, GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PETROL-İŞ SENDİKASI ALİAĞA ŞUBE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü, göreve yeni başlayan Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube yönetimini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü yönetimi geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler sonrasında göreve yeni başlayan İsmail Doğan ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

 

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesine yapılan ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan"ın yanı sıra parti yönetiminden Mehmet Uçak, Deniz Eren, Ali Paşa Gündüz, Yücel Laçinel, Mehmet Ali Ercan, Musa Şen ve Namık Kaçar katılırken Petrol İş Sendikası Aliağa Şubesi İdari Sekreteri Cengiz Çetin Tereci, Mali Sekreter Cemal Topçu ve yönetim kurulundan Atilla Erdem"de ziyarette hazır bulundu.

 

CHP Aliağa İlçe Başkanı Oğuzhan; İş yaşamında Emek ve hak mücadelesi ancak örgütlenerek, yani sendikalarımızla amacına ulaşabilir.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ziyarette, Aliağa"nın bir emek kenti olduğunu belirterek, sendikal hakların,demokrasinin temeli olduğunu kaydetti. Oğuzhan, “İş yaşamında Emek ve hak mücadelesi ancak örgütlenerek, yani sendikalarımızla amacına ulaşabilir. Bu anlamda Sendikalar katılımcı bir demokrasi anlayışının kurumsallaşması, iş yaşamında güven ve verimliliğin sağlanabilmesi, insan hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesi için en önemli kurumlarımızdandır. Petrol İş Sendikasının, Aliağa demokrasi ve hak arama mücadelesindeki yeri çok önemlidir. Bu gerçekten hareketle, yeni seçilen Şube yönetiminin Aliağa"daki tüm emekçilerimize ve kentimize büyük katkıları olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yeni seçilen yönetime başarı dileğinde bulunurken Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi yeni başkanı İsmail Doğan da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken “Sendikal mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894