• BIST 10745.88
  • Altın 2520.704
  • Dolar 32.1973
  • Euro 35.0038
  • İzmir 32 °C

Daha Fazla Taşınabilirlik

Daha Fazla Taşınabilirlik
Intel® Centrino® Duo mobil teknolojisi ile tasarlanmış olan Lenovo ThinkPad X60 ve Lenovo ThinkPad T60 Serisi, entegre kablosuz geniş alan ağı (WWAN) antenleri ile uzaktan bağlantı sağlayarak ve güç kablosuz çalışarak ticari kullanıcıların ofis dışında ça

Intel® Centrino® Duo mobil teknolojisi ile tasarlanmış olan Lenovo ThinkPad X60 ve Lenovo ThinkPad T60 Serisi, entegre kablosuz geniş alan ağı (WWAN) antenleri ile uzaktan bağlantı sağlayarak ve güç kablosuz çalışarak ticari kullanıcıların ofis dışında çalışmalarını kolaylaştırıyor. Intel çift çekirdekli işlemciler, daha önceki işlemcilere göre verimlilik ve çoklu görevlendirmeyi geliştirip, kullanıcıların birden fazla yüksek performanslı uygulamayı aynı anda çalıştırmasına izin veriyor.

DAHA FAZLA TAŞINABİLİRLİK

Lenovo ThinkPad T60 ve X60 Serisi modelleri, ABD’de öncü 3G servis sağlayıcısı VerizonWireless için entegre, yüksek hızda kablosuz desteğe sahip olacak. VerizonWireless Geniş Bandlı Erişim ağını destekleyen modellerin, 2006 yılının ilk yarısında piyasada olması hedefleniyor. Entegre WWAN antenlerine sahip diz üstü bilgisayarlar ayrıca kullanıcıların PC kartlarını satın almadan yüksek hızlı geniş bandlı ağlara bağlanmalarını sağlıyor.

ThinkPad, saniyede 400-700 kilobayt (kbps) indirme hızları ortalamasına sahip Verizon Kablosuz Geniş Bandlı Erişimi için bir 3G WWAN antenini entegre eden ve hantal olmayan ilk diz üstü bilgisayardır. Access Connections 4.1, bağlantı sürecini kısaltmak amacıyla; mobil kullanıcıların ağ bağlantısı kurup mevcut bir ağ bağlantısından diğerine otomatik olarak geçmesine yardım ederek, IP ayarlarının değiştirilmesi, varsayılan yazıcıların tanımlanması veya kablosuz bir ağa erişilmesine yardım konusundaki yüksek maliyetli yardım masası çağrılarının azaltılmasını sağlıyor. Tüm modeller, sistemin kablosuz anteninin elle devreden çıkarılması için bir donanım anahtarına sahiptir. Lenovo Notebook İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Peter Hortensius, “Müşterilerimiz, kullanım kolaylığı olan ve herhangi bir yerde –ofiste, evde, havaalanında ya da otelde olsun- verimli çalışmalarına izin veren sistemler istemektedir. Bu yeni Lenovo ThinkPad notebook’lar, Lenovo’nun kalite kriterlerinden biri olan üretkenlik teknolojisini, kullanıcılara her türlü çalışma ortamı için geliştirilmiş performans sağlamak üzere yeni, ince ve hafif tasarımlarla birleştirmektedir”, dedi.

KUTUDAN YENİ ÇIKMIŞ GİBİ

Lenovo'nun yeni System Rejuvenation teknolojisi sistem performansına engel olan ve sistemin yavaş çalışmasına neden olan sabit disk üzerinde birikmiş atığı temizler. Rescue and Recovery programı kullanılmayan ve gereksiz dosyaları temizleyip atarak ve casus yazılımlar ile reklam yazılımlarını ortadan kaldırarak, sistem performansını artırabilir ve bilgisayarın daha hızlı çalışmasını sağlar.

PERFORMANS VE TAŞINABİLİRLİK BİR ARADA

Lenovo ThinkPad X60 Serisi, Intel® Core™ duo işlemci ve Intel® Mobil 945 Express Chipset, 667 MHz veri yolu 667 MHz DDR2 SDRAM özellikleri ile performans artışı sağlıyor ve önceki platformlara göre yüzde 37’lik bir güç kullanımı azaltımı ile adaptörsüz kullanma süresini 11 saate kadar çıkarabiliyor. ThinkPad T60 Serisi, Roll Cage sayesinde bileşenlerini darbelere karşı korurken, Active Protection System diskteki verilerinizin korunmasında mekanik önlemlere elektronik destek veriyor ayrıca darbelere karşı kendi özel kılıfında duran disk sayesinde bilgileriniz 3’lü fiziksel ve elektronik koruma altına alınırken Rescue and Recovery teknolojisi sayesinde bilgileriniz otomatik olarak yedeklenerek kötünün kötüsüne karşı da önlem alınmış oluyor.

BİR MİLYON PARMAK İZİ VE SAYMA

Lenovo’nun donanım ve yazılım esaslı güvenlik çözümü ve entegre parmak izi okuyucusunu birleştiren Lenovo ThinkPad X60 ve T60 Serisinin üst modelleri bugün mevcut en güvenli bilgisayarlardır. Entegre parmak izi okuyuculu Lenovo ThinkPad’ler güvenliği basitleştirerek, kullanıcıların parola korumalı her türden bilgiye tek dokunuşta erişmesine izin verirken, verilerin izinsiz erişime karşı korunmasını sağlıyor. Lenovo Aralık 2005’te 1.000.000 uncu entegre parmak izi okuyuculu ThinkPad’ini satarak biyometrik-olanaklı bilgisayarların dünyadaki en büyük üreticisi haline gelmiştir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894