• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 26 °C

Denizlerimizi koruyalım eğitimi...

Denizlerimizi koruyalım eğitimi...
DENİZLERİN DAHA TEMİZ HALE GETİRİLMESİNE KADAR HER ALANDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI HAYATA GEÇİREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, “DENİZLERİMİZİ YAŞATALIM, KORUYALIM” KONULU EĞİTİM PROGRAMI İLE YENİ NESLİN BU KONUDA DAHA BİLİNÇLİ HALE GETİRİLMESİNİ AMAÇLIYOR.

Mudanya, Gemlik ve Karacabey sahillerinin düzenlenmesinden denizlerin daha temiz hale getirilmesine kadar her alanda önemli çalışmaları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, “Denizlerimizi Yaşatalım, Koruyalım” konulu eğitim programı ile yeni neslin bu konuda daha bilinçli hale getirilmesini amaçlıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘’Denizlerimizi Yaşatalım, Koruyalım’’ konu başlıklı eğitim programı ilk olarak Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Orta Okulu’nda verildi. Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak verilen ‘’Denizlerimizi Yaşatalım, Koruyalım’’ eğitimi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Öğrencilere, denizlerin, kıyıların ve plajların kirlenmesindeki faktörler, nasıl temiz tutulacağına dair bilgiler ve Büyükşehir Belediyesi tarafından denizlerin, kıyıların ve plajların temizliği ile ilgili yapılan hizmetler anlatıldı.

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894