• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İzmir 18 °C

Dervişoğlu SERT Konuştu

Dervişoğlu SERT Konuştu
25 yıl dağda gezen şerefsizlere Bu vatanı bölme hakkı verirseniz. 50 yıl dağa çıkmayı göze alır yine de bu vatanı böldürmeyiz. Allah Türk’ü korusun. Ne mutlu türküm diyene ”dedi.

 

MHP İZMİR İL BAŞKAN ADAYI MUSAVVAT DERVİŞOĞLU, AP PARTİ HÜKÜMETİNİN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ İLE AVRUPA BİRLİĞİNE UŞAKLIK YAPTIĞINI İDDİA ETTİ.  

 

DERVİŞOĞLU,” 25 YIL DAĞDA GEZEN ŞEREFSİZLERE BU VATANI BÖLME HAKKI VERİRSENİZ. 50 YIL DAĞA ÇIKMAYI GÖZE ALIR YİNE DE BU VATANI BÖLDÜRMEYİZ.”

 

MUSAVVAT DERVİŞOĞLU, “AK PARTİ"NİN  ORTAYA ÇIKARDIĞI YOL HARİTASINI YAZAN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, YOL GÖSTERİCİSİ ABDULLAH ÖCALAN,  TAŞERONU DA TAYYİP ERDOĞANDIR.”    

 

MHP Aliağa ilçe teşkilatının flamingo restoranda düzenlemiş olduğu birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine katılan MHP İzmir il başkan adayı Musavvat Dervişoğlu, yaptığı konuşmada Ak parti hükümetine sert eleştirilerde bulundu.  Eski sanayi bakanı ve İzmir  milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, İzmir milletvekili K. Erdal Sipahi, MHP il Başkanı Ümit Akkuş, İzmir ilçe  başkanlarının da eşlik ettiği yemekte Dervişoğlu, Ak parti hükümetine  seslenerek, “Kürt açılımı, demokratik açılım, güneydoğunu kurtuluş reçetesi değil, Amerika birleşik devletleri ile Avrupa birliğine uşaklıktır.”dedi.

 

DERVİŞOĞLU,” MHP İZMİRDE KENDİNİ YENİLEDİ”

MHP İzmir il başkan adayı Musavvat Dervişoğlu yaklaşık iki bin kişilik davetli topluğuna yaptığı konuşmasında  28 ilçede kongre sürecinin tamamlandığını ve 17 ilçe başkanının değiştiğini söyledi.

Dervişoğlu yaptığı konuşmada, “başka bir partide böyle büyük bir değişim olsa kavgaların ve tartışmaların ardı arkası kesilmez. MHP izmirde kendine yakışanı yaptı. Teşkilatın yüzde sekseni yenilendi. MHP izmirde canlı bir organizma gibi kendini yeniledi. Bu değişim il kongresinde de aynana yaşanacak büyük bir yenilenme hareketi başlatacağız.  Kasım ayında Ankara da yapılacak olan 9. olağan kurultayda türkiyenin ekonomik, siyasi, sosyal olarak girdiği çıkmaz yoldan kurtarmanın yolu bu kurultayda gerçekleşecektir.”dedi.

 

“955 BİN AİLENİN KAPISINA İCRA DAYANDI” 

Dervişoğlu,” 9. olağan kurultayımız çok önemlidir. Türkiye dış politikada çok önemli bir irtifaa kaybı ile karşı karşıyadır. Bunu çözmek mecburiyetindeyiz. Bunu çözecek tek yer milliyetçi hareket partisidir. Türkiyemiz bir ekonomik buhran ile karşı karşıyadır. İşsizlik yüzde 16 oranı ile almış başını gidiyor. Sanayimiz yüzde 25 küçülmüş işsizler arasında genç işsizlerin oranı yüzde otuzlara yükseldi. Bir buçuk milyon çek karşılıksız çıktı. Bir buçuk milyon senet protesto oldu. Büyük türk milletinin 955 bin ailesinin kapısına icra dayanmış durumdayız. Bu ekonomik olarak bir felakettir. Bu felaketten kurtulmanın yegane yolu milliyetçi hareket partisidir.  Bütün bu olumsuzluklar yetmiyor gibi birde üstüne üstlük bir Kürt açılımı yapılmak sureti ile bazı siyasi gelişmelere bu ülkeyi sahne kılmak istiyorlar. Bakın herkes susuyor konuşan bir tek milliyetçi hareket partisi var. Milliyetçi hareket parti konuşunca da “bunlar ondan besleniyor” diyorlar. Evet biz bundan besleniyoruz.  Biz bölünmez bütünlüğü için canımız feda etmekten kaçmayacağımız, vatanımız uğruna bedel ödeyen, bir sosyal maaaliyet ödeyen  yılmaz yıkılmaz iman erleriyiz.  Ama bizim kandan kargaşadan, tartışmadan beslenen bir yanımız 6ok. Biz türkiyenin karşı karşıya bulunduğu problemlerin aşılması  karşısında fikir üreten bir siyasi kurumuz.  Bunlar ile anlaşamadığımız şey şudur.  Biz siyasi bir kurum ve siyasi bir partiyiz. Ama bugün işbaşında bulunan Adalet ve kalkınma partisi  dışarıdan bakıldığın pek bir siyasi partiye benzemiyor. Daha çok bir proje izlenimi veriyor. Amerika birleşik devletlerinin Türkiyeye dayattığı bir siyasi mühendislik haritası olarak kendini hissettiriyor. Bu sebeple türk milletinin beklentileri ve hedefleri ile alakalı değil türk milleti düşmanlarının ortaya koyduğu projeler ile meşgul oluyor. Üzülüyoruz.

 

 

MUSAVVAT DERVİŞOĞLU, “AK PARTİ"NİN  ORTAYA ÇIKARDIĞI YOL HARİTASINI YAZAN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, YOL GÖSTERİCİSİ ABDULLAH ÖCALAN,  TAŞERONU DA TAYYİP ERDOĞANDIR.”  

İmralıdaki cani elebaşının türkiye cumhuriyeti devletine yol göstericilik yapmasını hazmedemiyoruz.  Bunların  ortaya çıkardığı yol haritasını yazan Amerika birleşik devletleri, yol göstericisi Abdullah Öcalan,  taşeronu da Tayyip Erdoğandır.   Bu oyun mutlak suretle MHP tarafından bozulacak ve oynanamayacaktır. Bunlar için bir türkiye  diye bir derdi yok . bunlar için Türkiye Cumhuriyeti"nin bekaası gibi bir dert yok.  Vatan bölünmezliği üniter devlet yapısı , diye bir sıkıntıları yok. Bu millete yapılan tüm kötülükleri anlatmak bizim görevimizdir.  Sayın genel başkanımız devlet bahçeli bu sorunların çözümü için yaptığı açıklamalarda yol gösteriyor.  Başlangıç itibarı ile Marksist ve Leninist bir örgüt gibi kurulan.  Önce halklara özgürlük diye bağıran sonra bu memleketin askerini polisini öğretmenini mühendisini şehit eden çete mensupları türk adaletine hesap vermede bir adım dahi geri atmayacağımızı haykırıyoruz. Bu bizim sesimiz değil bu büyük türk milletinin sesidir. Bizim Kürtçe konuşan kardeşlerimiz ile herhangi bir problemimiz yoktur.  Onlarla bu aziz cumhuriyeti birlikte kurmuş ve birlikte yaşatma iradesi sergiliyoruz. Bu meseleyi güneydoğu Anadolu meselesi gibi sunmaya açılıyorlar.  Ama Kürtçe konuşan kardeşlerimizin yüzde altmıştan fazlası Ankara"nın batısında yaşamaktadırlar.  Bu kardeşlerimiz demokratik hak ve özgürlüklerinin kullanma noktasında demokrasimiz içinde hiçbir sıkıntı yoktur. Olamaz da. Devletin her kurumunda en üst seviyede temsil etme imkanları sınırsız ve engelsiz olarak açıktır.  

 

 

DERVİŞOĞLU,” 25 YIL DAĞDA GEZEN ŞEREFSİZLERE BU VATANI BÖLME HAKKI VERİRSENİZ. 50 YIL DAĞA ÇIKMAYI GÖZE ALIR YİNE DE BU VATANI BÖLDÜRMEYİZ.” 

Güneydoğu sorunu diye çıkarılan gürültünün arkasında başka sebeplerin yattığı açıktır.  Bunların uygulamaya çalıştığı Kürt açılımı, demokratik açılım, güneydoğunu kurtuluş reçetesi değil, Amerika birleşik devletleri ile Avrupa birliğine uşaklıktır.  Ama ümitsiz değiliz.  Çaresiz değiliz. Bu büyük millet son sözünü söylememiştir.  Bu olumsuzluklardan kurtuluşun yolu önümüzdeki genel seçimlerde Adalet ve kalkınma partisinin milletin başından defolup gitmesi ve tek başına MHP iktidarıdır.  Bu açılım ile ak partinin ileri gelenleri  ak parti"nin  risk aldığını söylüyorlar  her yerde hayır bu doğru değildir.  Türkiyeyi riske sokan adalet ve kalkınma partisidir.  Bütün bunlardan kurtuluşun reçetesini yazmak boynumuzun borcudur. 25 yıl dağda gezen şerefsizlere Bu vatanı bölme hakkı verirseniz. 50 yıl dağa çıkmayı göze alır yine de bu vatanı böldürmeyiz. Allah Türk"ü korusun. Ne mutlu türküm diyene ”dedi. Dervişoğlu"nun  yaptığı konuşma yemeğe katılan davetlilerce dakikalarca ayakta alkışlandı. 

 

  Haber Foto Şenol GÖK  www.haberofisi.com

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894