• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Devlet Bahçeli Aliağa'da

Devlet Bahçeli Aliağa'da
İzmir Ziyaretleri Kapsamında Aliağa’ya gelen Devlet Bahçeli’nin mitingine 3500 Aliağalı katıldı. Bergama mitingi ardından Aliağa’ya gelen MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Aliağa MHP ilçe başkanı Abdurrrahim Aydemir ve yönetim kurulu, Kadın kolları ve

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, “TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ (TSK) İÇİNDE DARBECİ VARSA  ORDUDAN ATILSIN ”

DEVLET BAHÇELİ ALİAĞA"DA
İzmir Ziyaretleri Kapsamında Aliağa"ya gelen Devlet Bahçeli"nin mitingine 3500 Aliağalı katıldı.  Bergama mitingi ardından Aliağa"ya gelen MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli"yi Aliağa MHP ilçe başkanı Abdurrrahim Aydemir ve yönetim kurulu, Kadın kolları ve Ülkü Ocağı temsilciliği karşıladı.
Bahçeli"nin Aliağa Ziyaretine ikinci bölge MHP milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu, Kamil Erdal Sipahi, birinci bölge milletvekilleri Şenol Bal, Oktay Vural, Ak parti"den istifa ederek MHP saflarına geçen milletvekili  Murat Başeskioğlu, Genel  Sekreter yardımcısı  MYK üyesi Mehmet Taytak , MHP İzmir İl Başkanı Hasan Ali Türkarslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Foça ilçe başkanları  eşlik ettiler.
MHP Genel Başkanı "nı 35 kişilik mehteran Takımını sunduğu marşlar ve kahramanlık türküleri ile Karşılayan Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir  kürsüde Devlet Bahçeli"ye hitaben yaptığı konuşmada 21 yıldan beri ilk kez ilçeye gelen genel başkana seslenerek “Hasretimize son verdiniz Aliağa"mıza hoş geldiniz genel başkanım” diye  seslendi.


 
BAHÇELİ , “TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ İÇİNDE KİM DARBECİYSE, KİM İHTİLAL YANLISIYSA, KİM ARA REJİMDEN YANAYSA AYIKLA, TEMİZLE, ORDUDAN AT”

MHP genel  başkanı  Devlet Bahçeli, cinayet, cinnet, kadına yönelik şiddet ve sokakta insan bıçaklamaların olağan hale geldiğini, televizyonlarda her gün büyükşehirlerdeki aile facialarının yayınlandığını, iş adamlarına "Birer işsizi işe alsanız Türkiye'de işsiz kalmaz" diyenlerin toplumun gerçeğinden uzak olduğunu savundu.
"İktidar partisinin, devletin polisine sahip çıkamadığını, ancak her akşam emniyet mensubundan Türkiye'nin huzurunu korumasını beklediğini" ifade eden Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:  "Bir darbe gündeme getirilmiş. Türk Silahlı Kuvvetleri içinde kim darbeciyse, kim ihtilal yanlısıysa, kim ara rejimden yanaysa ayıkla, temizle, ordudan at. Devam eden yargıyı hızlandır. Nasıl ki fabrikada çift vardiya çalıştırıyorsun üretimi artırmak ve fabrikanın kapasite oranını yükseltmek için. Yargıyı da çift vardiya çalıştır, devam etsin mahkemeler. Türkiye'nin gündeminden iftiralar, yalanlar, yanlışlıklar kaldırılsın.

BAHÇELİ, “ADALETİ BİR DÜZENE KOY. HAKLIYI HAKSIZI AYIR”
Güneydoğu'da kahraman bir subayı darbeciler sınıfına alıp PKK'nın yapamadığını, alamadığı intikamı sen Adalet ve Kalkınma Partisi olarak alamazsın. Söylediklerim yalansa mahkemeyi hızlandır. Zaten mahkemelere yandaşını aldın. Her tarafı yargıç, hakim yap ama adaleti bir düzene koy. Haklıyı haksızı ayır. Türkiye'yi şaibe altında bırakma. Türk Silahlı Kuvvetlerini, Mehmetçik'i incitme. Yarın o Mehmetçik, bu millet için lazımdır. Devletin güvenliği, milletin birliği için lazımdır. Dış tehditlere karşı var olması gereken güçlü bir orduyu örseleyemezsin, öteleyemezsin. Öyle bir hakkın yok. Bu mahkeme 4 yıldan beri devam ederken Kandil'den gelenlere hakimi, savcıyı götürüyorsun. Utanmıyor musun? Ona tedbir alıyorsun da Mehmetçik'e atılan iftiralara devlet olarak niye tedbir almıyorsun?"
MHP'nin, demokrasi içinde çözüm arayan bir siyasi parti olduğunu söyleyen Bahçeli, milliyetçilik ve demokrasinin "ikiz kavramlar" olduğunu dile getirdi.  Bahçeli, yayınlanan kamuoyu anketlerinin inandırıcı olmadığını, anketlerle kamuoyu yaratılmaya çalışıldığını da savundu.
MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir, Bahçelinin konuşmasının ardından kendisine Aliağa"ya gelişinin anısına bir teşekkür plaketi vererek, liman kenti Aliağa"nın hatırası olarak gemici feneri ve gemi dümeni hediye edildi.
Konuşmasının ardından MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli Halka karanfil atarak kürsüden indi. Yoğun ilgi ve kalabalıktan aracına emniyet güçlerinin yardımı ile ilerleyen Bahçeli menemen mitingine gitmek üzere ilçeden ayrıldı. Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim aydemir, genel başkanlarının ilçeye yaptığı ziyaretten çok memnun olduklarını belirtti.

“ALİAĞA"NIN SORUNLARINI DOSYA HALİNDE İLETTİK “
Aydemir, “genel başkanımızın ziyareti vesilesi ile demokrasi meydanı hazırlıklarımızı eksiksiz tamamladık.  Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş hayrına üç farklı noktada yaklaşık dört bin kişilik lokma hayrı yaptık. Genel başkanımızı 35 kişilik Turgutlu mehteran Takımı ile karşıladık. Miting Aliağalılar tarafından yüksek ilgi ile gerçekleştirdik. Genel Başkanımıza miting bitiminde Aliağa gelişinin hatırasına Teşekkür plaketi, Türk Halkının yolunu aydınlatması sembolü ile Gemici Feneri,  Türkiye"nin  Sayın Devlet Bahçeli"nin ellerinde rotasını ve doğru yönünü bulmasını sembol eden Gemi Dümeni hediye ettik. Yoğun programı nedeni ile İlçe binamızda  kendisine hazırlamış olduğumuz Aliağa ve sorunları brifing  dosyasını  genel başkanımızın incelemesi için genel sekreter yardımcımız  Mehmet Taytak"a teslim ettik.” Dedi.

AYDEMİR,”EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
Aydemir,” globalleşme ve demokrasi adı altında Yeniden yapılandırılmaya çalışılan dünyada, Milli birlik ve bütünlüğümüzü korumanın
Bir kat daha önem arz ettiği bir ortamda,  Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli"nin Aliağa"mızı ziyareti vesilesiyle, Başta Kaymakamımız  İbrahim keklik, Belediye başkanımız ö. Turgut oğuz ve  Emniyet müdürümüz Ayhan saygılı   olmak üzere, Tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza, Emniyet müdürlüğü mensuplarımıza,  ilçe jandarma komutanlığımıza, belediye çalışanlarımıza,
İtfaiye müdürlüğümüze, yerel radyo-gazetelerimize,basın mensubu arkadaşlarımıza ,Sivil toplum örgütlerimize, Aliağa Ülkü Ocağı"na ve
Tüm Aliağa halkımıza Gösterdikleri sevgi, hoşgörü ve destekten ötürü
Sonsuz müteşekkir olduğumuzu bildirir, MHP Aliağa ilçe teşkilatı yönetim kurulu adına Saygılar sunarız”

ALFAPRESS MEDYA BİLİŞİM GAZETECİLİK  BASIM YAYIN TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

İNTERNET SİTELERİMİZ

www.gunaydinaliaga.com

www.yenivizyon.net

www.aliagahaber.com

www.aliagamiz.com

www.bakircay.com

www.haberofisi.net

www.aliagasport.com

www.egehakimiyet.com

GAZETELERİMİZ 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ   www.gunaydinege.net

YENİVİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

BAKIRÇAY NET GAZETESİ    www.bakircay.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.aliagamiz.com

DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ   www.demokratfoca.com

ARASTA EKONOMİ GAZETESİ   www.haberofisi.net

ALİAĞASPOR GAZETESİ  www.aliagasport.com

EGE İLAN NET GAZETESİ    www.egeilan.net

VAZİYET GAZETESİ

MİNDER GAZETESİ

ALFA VİDEO FOTOĞRAF BLOG  RADYO TELEVİZYON SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİMİZ

www.alfativi.com

www.alfativi.net

www.alfaradyo.com

www.alfaradyo.net

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894