• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 14 °C

Dikili Ak Parti'de Start

Dikili Ak Parti'de Start
AKP’den Yerel Seçimlerde başkanlığa aday adayı olan Dikili Aday Adayı Yüksel Uçar ve Çandarlı Aday Adayı Ahmet Dağdelen aday adaylık formlarını ve adaylık dilekçelerini doldurarak AKP İlçe Başkanı Mehmet

DİKİLİ AK PARTİ"DEN SEÇİM STARTI VERİLDİ

AKP"den Yerel Seçimlerde başkanlığa aday adayı olan Dikili Aday Adayı Yüksel Uçar ve Çandarlı Aday Adayı Ahmet Dağdelen aday adaylık formlarını ve adaylık dilekçelerini doldurarak AKP İlçe Başkanı Mehmet Kaplan"a verdiler. Dikili AK Parti Teşkilatı"ndan  yerel seçimlerde başkan aday adayı olarak başvuran Dikili Başkan Aday Adayı Yüksel Uçar ile Çandarlı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Dağdelen basının ve ellinin üzerinde üyenin katıldığı toplantıda başvuru formlarını ve aday olabilir dilekçelerini AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kaplan"a verdiler.
Aday Adayların başvuru formlarını kabul eden Başkan Mehmet Kaplan yaptığı konuşmasında; “Mart 2009"de yapılacak yerel seçimlerde aday olacak arkadaşlar resmi olarak müracaatlarında bulunmuşlardır. Onun için burada toplanmış bulunuyoruz. Kendilerinin AK Partiye katılımlarda bulunacaklarından eminim. Partimizde aday adaylığı müracaatları devam etmektedir. Aday adayı kayıtları son buluna kadar partimizin kapısı herkese açıktır” dedi.
Basına ve üyelere hitaben bir konuşma yapan AK Parti Dikili Başkan Aday Adayı Yüksel Uçar yaptığı konuşmasında; “Dikili ve Dikili halkı için faydalı olabileceğine inandığımız bir yola sizlerle beraber çıkmaktan mutluluk duyuyorum. Dikili"nin layık olduğu yere getirilmeye ihtiyacı var. Geçmişte yerel yönetimde görev yaparken bazı çalışmaları gerçekleştiremediğimizin sebebi o zamanlar üye oluğumuz partilerden bir yardım alamadığımızdandır.  Şimdi ise arkamızdaki desteğin AK Parti olmasıdır. Ve bu dönemde partimizin ve halkımızın bizimle omuz omuza çalışacağına güveniyoruz” dedi.
Daha sonra söz alan Çandarlı AKP Başkan Aday Adayı Ahmet Dağdelen yaptığı konuşmasında; “Yıllardan beri beni aday olarak çağırıyordunuz. Şimdi ise geldik ve aday adayı  olarak ilk adımımızı attık. Şimdi başvuru dilekçemizi başkanımıza takdim ediyorum. Dikili için ve beldemiz için hayırlı olsun. Başkanımız "Huzur" diyor. Biz de "değişim" diyoruz” dedi.

YÜKSEL UÇAR 
1944 dikili doğumlu.Öğretmenokulu 1961 mezunu.1961-1974 yılları arası ilkokul öğretmenliği.1975-1994 yılları arasında ticaret ile uğraştı.1994-2004 arasında 2 dönem Dikili Belediye Başkanlığı görevini yaptı.Evli ve 1 çocuk babası.

AHMET DAĞDELEN
01.09.1955 tarihinde İzmir Bergama Bayramcılar köyünde doğdu. İlköğrenimini aynı yerde tamamladı.
Orta ve Lise Öğrenimini Konya İmam Hatip Lisesinde tamamladı.
Yüksek Öğrenimini 1976 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi"nden 1980 yılında mezun oldu.
Kasım 1980 – Mart 1981 yılları arasında Yeni Bergama Eczanesinde mesul müdürlük yaptı.
Askerlik görevini 1981 yılında Erzincan"da kısa dönem olarak tamamladı.
1982 yılından Çandarlı Merkezde Dağdelen Eczanesini açtı. (Halen aynı yerde eczacılık faaliyetine devam etmektedir.)
1989 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde Anavatan Partisi İzmir İli Dikili İlçesine bağlı Çandarlı Beldesinde 5 yıl süresince Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır.
1980 yılından beri Bergama İlim ve Hayırlar Vakfı Yunus Emre Öğrenci Yurdu  Yönetim Kurulu Üyesi (Halen Genel Sekreter) olarak görevini sürdürmektedir.
Çandarlı Belediye Spor Kulübü üyesidir.
Çandarlı"yı Sevenler Derneği  üyesidir.
Gıda ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iki firmanın ortağıdır.
Evli ve iki çocuk babasıdır.

GAZETEMİZ ARŞİVİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894