• BIST 10173.42
  • Altın 2440.899
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9283
  • İzmir 23 °C

DP Aliağa Kongresi Yapıldı

DP Aliağa Kongresi Yapıldı
ALİAĞA HABER / İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Demokrat Parti Aliağa İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ve tek aday ile girilen olağan kongrede eski Başkan Zübeyde Kesken tekrar başkanlığa seçildi.

DEMOKRAT PARTİ ALİAĞA İLÇE KONGRESİ YAPILDI

OLAĞAN KONGREDE ZÜBEYDE KESKEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

ALİAĞA HABER  İzmir"in Aliağa İlçesi"nde Demokrat Parti Aliağa İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ve tek aday ile girilen olağan kongrede eski Başkan Zübeyde Kesken tekrar başkanlığa seçildi. Eski İzmir İl Başkanı Turan Arınç, İzmir İl Bşk. Yrd Kazım Özçoban,  Eski İl Bşk.Yrd Ahmet Erdağlı, Eski İl Bşk.Yrd Muhsin Erdem"in katıldığı ve Parti Binasında yapılan kongrenin Divan Başkanlığını Kazım Özçoban yaptı. 190 delegenin oy kullandığı kongre sonucunda Demokrat Parti Aliağa ilçe yönetim kurulu, disiplin kurulu ve il delegeleri şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil üyeler: Mesut Aydın, İlhan Yıldız, Mustafa Kokulu, Ramazan Koltuk, Cengiz Doğru, Sibel Özkan, Hakan Candan, Hasip Hasan Şengül, Mehmet Ünsal, Halil Deniz, Celal Tuncel, Adnan Kamış, Türkan Azizoğlu, Zeynep Yıldız.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Filiz Oktay, Erdal Aydın, Harun Candan, Gözde Karaşan, Kerem Albayrak, Ufuk Uysal, Aykut Şen, Ahmet Yeter, İsmail Şah, Şerafettin Yaman, Zeliha Yıldız, Fahri Bayır, Cennet Kokulu, Hülya Babur.

Disiplin Kurulu Asil Üyeler: Dursun Deniz, Üzeyir Uyar, Mustafa Albayrak, Hüseyin Sever, Ömer Kahraman, Mehmet Baygün, Bayram Karcı, Hasan Ertekin, Ahmet Doğruyol.

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler: İsmail İş, Ahmet Cuci, Himmet Önder, Bekir Kara, İlhan Şenoğlu, Namık Turan, Emin Atar, Reyhan Yeter, Şerif Yiğitalp.

İl Delegeleri: Yücel Karaşan, Zübeyde Kesken, Mesut Aydın, Mustafa Kokulu, Muhsin Erdem, Celal Baykan, Cengiz Doğru, Ramazan Koltuk, İlhan Yıldız, Erdal Aydın.

DP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ZÜBEYDE KESKEN “ DP İLE ANAP BİRLEŞMESİ SİYASETE YENİ GÜÇ GETİRECEK.”

Kongre sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Zübeyde Kesken Demokrat Partinin köklü ve taban bir parti olarak Türk Siyaset sahnesinde yer aldığını belirtti. Zübeyde Kesken yapılan olağan genel kurulun güzel ve umut verici geçtiğini söyleyerek “ Demokrat Parti ve Anavatan Patisi ile yakında birleşme yapacağız. Bu birleşme ile sağ siyasette güçlü bir yapı ortaya çıkacak. Bu birleşme çok güzel ve verimli olacak. Siyasi hayatımıza yeni bir soluk katacak ve yeni bir güç olacak.” Dedi. Aliağa da yapılan seçimlerde Demokrat Parti"nin İl Genel Meclisinde iyi oy aldıklarını da sözlerine ekleyen Kesken birleşme sonucunda yeni İlçe Başkanı kim olacak sorusuna ise “ Her iki partinin ilçe başkanları ve yönetimi olarak hangimiz daha faydalı olacaksak onu başkan yaparız. Koltuklar geçicidir. DP ya da ANAP birleşmesi ile oluşacak yapının genel merkez düzeyindeki yansımalarına bakarak ve oradan gelecek talimatlar doğrultusunda da yeni yönetimi oluşturabiliriz.” Diye cevap verdi.  Parti"nin İlçe Binasında yapılan kongrenin ardından partililer ve yeni yönetim kurulu İzmir Caddesi"ndeki Körfez 2 Pastanesinde bir kokteyl verdi.

ALİAĞA"NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894