• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İzmir 22 °C

DP Foça Kongresi Yapıldı

DP Foça Kongresi Yapıldı
İzmir ili dahil olmak üzere 30 ilçe yönetiminin fesih edildiğini ve 31-07-2009 tarih ve 5 sayılı karar ile kendisinin ilçe başkanlığında geçici yönetim kurulunun atamasının yapıldığını hatırlattı.

DEMOKRAT PARTİ FOÇA İLÇE TEŞKİLATINDA KONGRE COŞKUSU

 

   DP "NURCAN DAĞLI" İLE YOLA DEVAM DEDİ

            Hasan Eser /Foça

 

Demokrat Parti  (DP) Foça İlçe Teşkilatı  olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Geride bıraktığımız 29-Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti"nin Foça"da (bayan) belediye başkan adayı olan ancak seçilemeyen  Mimar Nurcan Dağlı, Tek liste ile aday olarak katıldığı olağanüstü kongrede ilçe başkanlığına getirildi.24 Eylül Perşembe günü Foça Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, DP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Selim Amato, Asuman Nardali, Kazım Özçoban,DP Karşıyaka İlçe Başkanı  Süleyman Özsakallı, DP"li Foça Eski Belediye Başkanı Süleyman Ege, DP"li Bağarası Eski Belediye Başkanı Muzaffer Tınaztepe, MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli,Saadet Partisi Foça İlçe Başkanı Selahattin Şen ile partililer ve delegeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede divan  başkanlığına DP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özçoban seçildi.

 

SÜLEYMAN EGE “PARTİMİZDEN İKBAL, İSTİKBAL VE MENFAAT İÇİN GİDENLERİ KINIYORUM”

Foçalı Demokrat Partililerin duayenimiz dediği DP"li Foça Eski Belediye Başkanı Süleyman Ege"nin günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada Ege, birlik beraberlik mesajı verdi. Ege, şu şekilde konuştu; “Bugün çok üzüntülüyüm daha önceki yıllarda bundan çok daha büyük salonlarda gereçleştirdiğimiz kongrelerden sonra, bugün bu kadar cengâver ile kongremizi burada yapmamız beni üzmüştür. Biz iktidarda olmaya alışmış bir partiyiz. İktidardan ayrıldıktan sonra partililerimizi tutamadık, kimi partilimiz menfaat, kimisi ise iktidarda olmanın verdiği alışkanlık yüzünden başka partilere gitmek durumunda kaldılar. Ben şahsım adına İkbal, istikbal ve Menfaat için gidenleri kınıyorum. İlçemizde 5,6 arkadaşımız maalesef ilçe başkanlığı seviyesine kadar gelmiş ,ilçe başkanlığı kendilerine layık görülmüş ancak bu  ilçe başkanlığı süresinde başkanlık görevini yapamadıkları gibi  partimizi bırakıp başka partilere gitmişler ve o partilerin kayıtlı üyesi olmuşlardır.Bu bizi üzüyor ancak giden arkadaşlarımızdan  artık bize hiçbir fayda gelmeyeceği için  partimize geri dönmeleri içinde hiçbir teşebbüste bulunmayacağız.Biz Demokrat Parti"nin  tüm teşkilatlarında olduğu gibi bugün yeni seçilecek yönetim ile birlikte geçmişte partimize hizmet  etmiş ve partimize faydalı olabilecek yeni isimleri partimize yeniden kazandıracağız. Biliyorsunuz muhalefette olan partiyi yürütmek yaşatmak biraz zordur. Bu nedenle sizlerden fedakarlık bekliyorum.Bugün bu salonda olan  cefakar partililerimiz  biz DP  Foça İlçe  teşkilatı olarak ne zaman kongre yaptıysak çekirdek kadromuz olarak her zaman burada bizlerle birlikte olmuştur.Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen siz değerli partililerime yürekten teşekkür ediyorum”

 

NURCAN DAĞLI “ İÇ MİHRAKLAR,KÜÇÜK HESAPLARLA BİZLERİ ARKAMIZDAN HANÇERLEDİ .

Oylama öncesi, Nurcan Dağlı, Demokrat parti Foça ilçe Yönetim Kurulu adına faaliyet raporunu okudu. Tüm yurt genelinde olduğu gibi Foça İlçesinde de 29-Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti"nin başarısız olduğunu belirten Nurcan Dağlı, Demokrat Parti Genel İdare Kurulunun almış olduğu karar gereği, İzmir ili dahil olmak üzere 30 ilçe yönetiminin fesih edildiğini ve 31-07-2009 tarih ve 5 sayılı karar ile kendisinin ilçe başkanlığında geçici yönetim kurulunun atamasının yapıldığını hatırlattı. DP Foça İlçe  yönetiminin tamamen dağıldığı dönemde, fedakarlık yapan arkadaşlarım ile birlikte, belediye seçimlerine katıldık, diyerek sözlerine devam eden Dağlı, “Partimizden ve başka kimselerden, tek kuruş katkı almadan,kendi imkanlarımız ile  yerel seçim sürecini tamamladık. Seçimde yapılan tüm harcamalar   şahsi paramızla karşılandı.Hiç kimseye borçlanmadan seçimi bitirdik.Bize göre iyi de netice aldık. Çünkü bir tarafta iktidar partisi,diğer tarafta mahalli iktidar.. birde bunlar yetmezmiş gibi,bunlara ilaveten iç mihrakların,küçük hesaplarla bizleri arkamızdan hançerlemeleri eklendi. İşte bu sebeple aldığımız oyların hiç küçümsenmemesi gerektiğinin farkında olmalıyız” diye konuştu. Demokrat Parti Foça İlçe teşkilatının şu anda bir parti binasının olmadığına ve partiye ait eşyalarında depoda bulunduğuna dikkat çeken, Dağlı, “ Yeni seçilecek yönetimimiz ; en kısa sürede bir bina kiralayarak,yeni eşyalar alarak,partimizin adına yakışır şekilde,kaliteli bir düzen kurarak ,parti faaliyetlerimizi yeni binamızdan yürüteceğiz.Ayrıca süratle üye kayıtlarına ,başlanacak,küskünler,partiden çeşitli sebeplerle ayrılan üyelerimizle temasa geçilip ,o arkadaşlarımız yeniden partimize kazandırılacaktır.”diyerek sözlerini tamamladı.  

Oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak Demokrat Parti Foça İlçe Başkanı seçilen Nurcan Dağlı"nın  Başkanlığında ki yönetim kurulu  üyeleri şu isimlerden oluştu; Mehmet Tan, Osman Yen,Sevda Ercan,Kemal Akar, Mustafa Bazman, Raşit Savaş,Mümin Geniş, Neslihan Angun,Mehmet Bilir,Mehmet Arslandal,Fidan Dağlı,Hacı Ali İlhan,idris Yatağar ,Fatih Serhat Pulak. İl delegeliğine ise ; Nurcan Dağlı,Süleyman Ege,Muzaffer Tınaztepe,Ali Rıza Akar, Mehmet Tan,Fatih Serhat Pulak,Mehmet Bilir.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894