• BIST 10173.42
  • Altın 2445.88
  • Dolar 32.2675
  • Euro 34.9118
  • İzmir 12 °C

DTP'den Seçim Bürosu

DTP'den Seçim Bürosu
DTP Aliağa ilçe örgütü Seçim bürosu büyük bir coşku ile açıldı. Fevzi Paşa Caddesi üzerinde bulunan DTP seçim bürosunun açılışında partililer ve Aliağalılar halaylar çekti.

 

DTP"DEN COŞKULU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

DTP İLÇE BAŞKANI  ABDÜLMENAF ÖZCAN, “HALKIMIZI VE EMEKÇİLERİ DTP LİSTELERİ TEMSİL EDİYOR “

DTP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI “MEHMET EMİN EŞ”

DTP Aliağa ilçe örgütü  Seçim bürosu büyük bir coşku ile açıldı. Fevzi Paşa Caddesi üzerinde bulunan DTP  seçim bürosunun  açılışında partililer ve Aliağalılar  halaylar çekti. Davul zurna eşliğinde  yöresel oyunlar oynandı. DTP ilçe başkanı  Abdülmenaf Özcan ve DTP Aliağa belediye başkan adayı  Mehmet Emin Eş, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis  üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adaylarının  hazır bulunduğu DTP seçim bürosu açılışında DTP ilçe başkanı  Abdülmenaf Özcan, 29 mart 2009"da  yapılacak yerel seçimlerin halkımıza ve emekçilere umutların gerçekleştiği gün olmasını diledi.

DTP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI “MEHMET EMİN EŞ”
Özcan,” Aliağa"da  DTP ÖDP ve EMEP ile “birlikte başaracağız platformu” içinde yerel seçimlere iddialı hazırlanıyoruz.  Aliağa"da yerel seçimlerde iddialıyız. Seçimlere katılıyoruz. Başka bir partiyi destekleme veya başka bir partinin meclis ve il genel  meclis üyelerini desteklememiz söz konusu olamaz.  Başka partilerden herhangi bir makama aday olanlar halkımızın  gerçek temsilcisi  değildirler ve olamazlar. Halkımızın sırtından oy avcılığı yapmaya kalkanlara halkımız ve emekçiler sandıkta gereken cevabı fazlası ile vereceklerdir. Bundan şüphemiz yoktur.  Halkımızın gerçek temsilcileri DTP kadrolarında yerel seçimlere “birlikte başaracağız platformu”  bileşenleri olan ÖDP ve EMEP üyesi emekçiler ile birlikte katılıyor. İzmir büyükşehir belediye başkan adayımız Dr. Arif ali Cengi"dir.”dedi.
DTP ilçe başkanı  Abdülmenaf Özcan, Aliağa yere seçimlerde belediye başkan adayımız Mehmet Emin Eş"tir, belediye meclis üyelerimiz Ali Öztürk, Hüseyin Özcan,Mehmet Yavuz, il genel meclisi üyemiz ise Ekrem Koç"tur. “dedi.

“ALİAĞA"DA CHP Lİ LİSTELERE  DESTEK VERECEKLERİ DEDİKODUSUNU ŞİDDETLE YALANLADI”
Yerel  seçimlerde bazı bölgelerde ve Aliağa"da CHP li listelere  destek verecekleri dedikodusunu şiddetle yalanlayan Başkan Özcan, “bu tür dedikodular her seçimde ortaya atılır. Bu büyük bir sahtekarlıktır. Kürt halkı ve Aliağa emekçileri ile  dimdik ayakta, kadınlarımız ve çocuklarımız ve gençlerimiz ile dimdik ayaktayız. Düzen partilerine oy yok . 29 marta düzen partilerini sandığa gömeceğiz. Oy Namustur Satılmaz. Partimizin ideolojisi  doğrultusunda ve çizgisinden sapmadan yolumuza devam ediyoruz.

“ÇORBACI TAKIMININ PROVAKASYONLARINA HALKIMIZ İTİBAR ETMEYECEK”
Seçim dönemlerinde ortaya çıkan  çorbacı takımının  yalan sözlerine halkımız itibar göstermeyeceğini biliyoruz. Kürt halkı bu tür provokasyonlara gelemeyecektir. halkımızın  oyu kutsaldır. Türkiyenin demokratikleşmesi, Türk ve Kürt halkının kardeşliği var olan sömürür düzeni altında ezilen tüm halkların barışa ve dostluğa koşması adına tüm halkımız DTP saflarına çağırıyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ ARŞİVİ İÇİN FOTOLARA TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 2. Sayfa 1. Sayfa
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894