• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 19 °C

Ekrem Bulgun Aliağa’da

Ekrem Bulgun Aliağa’da
ALİAĞA HABER/ CHP İl Başkanı Ekrem Bulgun ve il yöneticileri Bakırçay ilçe örgütleri ziyareti kapsamında Aliağa İlçe Örgütü’nü de ziyaret etti. İlçe yöneticilerinin belediye meclis üyelerinin ve il genel meclis üyelerin yer aldığı ziyarette İl Başkanı Bul

CHP İL BAŞKANI BULGUN; “ÖZLEM HANIM KURULTAYA ÖZEL DAVETLİMİZ”

 

ALİAĞA HABER/ CHP İl Başkanı Ekrem Bulgun ve il yöneticileri Bakırçay ilçe örgütleri ziyareti kapsamında Aliağa İlçe Örgütü"nü de ziyaret etti. İlçe yöneticilerinin belediye meclis üyelerinin ve il genel meclis üyelerin yer aldığı ziyarette İl Başkanı Bulgun ilçe örgütüne başarılar diledi. Bulgun ve ekibi Aliağa Belediyesi"ni de ziyaret etti.

 

Aliağa"nın kendileri için önemli bir ilçe olduğunu belirten Bulgun “ Sosyal demokrat tabanlı bir kent olan Aliağa bizim için çok önemli. Çok bilinçli bir seçmen kitlesi mevcut. Yerel seçimlerde olduğu gibi zamanında ya da öncesinde yapılacak seçimde Aliağa"dan aynı başarıyı bekliyoruz. Birlikte Aliağa"da aynı başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Aliağa İlçe Başkanı Oğuzhan da “İlçemiz partimizin etkin olduğu bir kent, çıtamızı daha da yükseltmek istiyoruz. Uyum içinde çalışacağımızı düşünüyorum. Tüm örgütüm adına sizi Aliağa"da görmekten memnun olduk” dedi. İlçe Başkanı Oğuzhan partiye ilçe binası kazandırma isteğine İl Başkanı Bulgun olumlu yaklaştı. Bir gazetecinin il kongresinde Oğuzhan"ın kurultay delegesi olamaması ile ilgili soru üzerine Bulgun “Bu konuda açıklama yaptık. Artık bu konunun unutulması gerekir. Kurultaya Özlem Hanım özel davetlimiz. Kendisi bunun ne anlama geldiğini biliyor” dedi.  İlçe Başkanı Oğuzhan ile meclis ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Aliağa Belediyesi"ni ziyaret eden Bulgun Başkan Oğuz"a görevinde başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894