• BIST 10210.16
  • Altın 2456.319
  • Dolar 32.1904
  • Euro 35.0373
  • İzmir 20 °C

En Büyük Silah Taraftarlar

En Büyük Silah Taraftarlar
Aliağa)Beko Basketbol Ligi’nde 17. hafta mücadelesinde Aliağa Petkim evinde lider Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak. Karşılaşma 30 Ocak Cumartesi günü Saat 13.00’de Enka Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgay Ceylan; “Fenerbahçe Ülker maçında en büyük silahımız taraftarlarımız” www.alfativi.net

Aliağa)Beko Basketbol Ligi"nde 17. hafta mücadelesinde Aliağa Petkim evinde lider Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak.  Karşılaşma 30 Ocak PAZAR günü Saat 13.00"de Enka Spor Salonu"nda oynanacak. Basın Sözsüsü Turgay Ceylan: “En önemli silahımız taraftarlarımız” dedi.
Ceylan “En güzel şekilde ağırlayacağız ve kazanacağız”
Fenerbahçe Ülker gibi büyük bir takım ile mücadele etmenin her takım için zor olacağını belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “Zor olanı başarmak istiyoruz” dedi. Hafta içi kulüpte hareketli günler geçirdiklerini belirten Ceylan  “Halil Üner ile sağlık sorunlarından dolayı Gerald Fitch ile de kendi isteği doğrultusunda sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh ettik. Halil Üner"e kulübümüze bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. ABD"li guardımız Gerald Fitch ise İspanya"nın Malaga takımından yüksek bedelli sözleşme teklifi aldığını ve takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Fitch"in teklifi geri çeviremeyeceğini ve kalması halinde takıma faydalı olamayacağını belirtmesi üzerine karşılıklı sözleşmesini fesh ettik.” dedi.  Olumsuz gelişmelerin mazeret olamayacağını belirten Ceylan oyunculara ve taraftarlara güvendiğini söyledi. Ceylan; “Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına takımımızı yardımcı antrenörlerimiz hazırladı.  Ancak biz oyuncularımıza güveniyoruz. Takımımız sahada en iyi mücadeleyi verecektir. Galibiyete yakın olan biziz. Bugüne kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakâr taraftarlarımızı Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına bekliyoruz. Çünkü onlar her zamanki gibi en önemli silahımız olacak ” dedi.

ALFA TİVİ SPOR VİDEOLARI TIKLA İZLE http://www.alfativi.net/video-kategori-sayfalari/spor-videolari.html

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894