• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

En İyi Medya Telefonu N93

En İyi Medya Telefonu N93
Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries multimedya bilgisayarları serisindeki en yeni ürünlerden olan Nokia N93, Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği (European Image & Sound Association - EISA) tarafından 2006-2007’de Avrupa&

2006-2007’DE AVRUPA’NIN EN İYİ MEDYA TELEFONU: NOKİA N93

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries multimedya bilgisayarları serisindeki en yeni ürünlerden olan Nokia N93, Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği (European Image & Sound Association - EISA) tarafından 2006-2007’de Avrupa’nın En İyi Medya Telefonu seçildi. Avrupa’nın en büyük multimedya basın örgütü olan derneğin bu ödülü, Nokia’nın mobil görüntüleme konusundaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

EISA jürisi, Nokia N93’ün fotoğraf ve video çekim kalitesinin yanı sıra geniş kapsamlı İnternet ve bağlantı seçeneklerini de överek bu multimedya bilgisayarını “mobil multimedya bilgisayarlarına mükemmel bir örnek” olarak tanımladı. Jüri ayrıca Nokia N93’ün video düzenleme (editing) ve baskı kapasitesine ek olarak, dijital müzikçalarının özelliklerinden de övgüyle söz etti.Nokia yetkilileri EISA ödülüyle ilgili bir açıklama yaparak şunları söylediler: “Nokia olarak, dijital görüntüleme konusunda kaydettiğimiz başarıların üst üste ikinci kez EISA tarafından ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz. Nokia N93 mobil görüntüleme cihazlarında yeni bir neslin başlangıcını simgeliyor. Kullanıcılar, bir multimedya bilgisayardan bekledikleri her türlü özel bağlantı, iletişim ve eğlence özelliklerini N93’te bulabiliyorlar. Böylece, kompakt fotoğraf makineleri ya da video kayıt cihazları ile aynı kalitede çekim yapan ama her zaman yanlarında taşıyabilecekleri bir cihaza sahip oluyorlar.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894