• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

En İyi Mobil Eğlence Telefonu

En İyi Mobil Eğlence Telefonu
Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries kapsamındaki N70 multimedya bilgisayarı, Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” seçildi. Nokia N70 birçok rakibini geride bırakarak, LondraR

NOKİA N70’E “EN İYİ MOBİL EĞLENCE TELEFONU” ÖDÜLÜ

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries kapsamındaki N70 multimedya bilgisayarı, Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” seçildi. Nokia N70 birçok rakibini geride bırakarak, Londra’da yapılan törende birincilik ödülünü aldı. N70, Nokia’nın günlük hayatta insanlara her açıdan yardımcı olan güçlü cihazlar sunma yönündeki kararlılığını gösteren bir multimedya bilgisayarı. Nokia N70, web tarayıcısı ve e-posta gibi “smartphone” özelliklerinin yanı sıra, cebe sığan bir eğlence bilgisayarı olmasıyla da dikkat çekiyor. 2 megapiksel kamerayla son derece kaliteli fotoğraflar ve videolar çekilirken, entegre dijital müzikçalar ile müzik dinlenebiliyor. Meffys ödülü ile ilgili bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ettiler: “Bu ödül, Nokia Nseries’in tek bir cihazla, her an ve her yerde eğlence sunmaya yönelik stratejisindeki başarısını kanıtlıyor. Nokia N70, Nseries multimedya bilgisayarları içinde en çok satılan model. Mobil eğlence sektörünün, bu multimedya bilgisayarının sunduğu özellikleri ödüllendirmesinden dolayı mutluyuz.”

MEFFYS HAKKINDA

Mobil Eğlence Forumu (MEF) tarafından düzenlenen Meffys ödülleri, mobil eğlence dünyasında başarıyı ve yenilikleri değerlendiren en önemli etkinliklerden biri. 2006 yılında da, her zaman olduğu gibi, her kategoride yarışacak adaylar bağımsız sektör, medya ve analiz uzmanları tarafından seçildi ve kazananlar Mayıs ayında, Mobil Eğlence Pazarı 2006 etkinliği ile aynı gün Londra’da açıklandı.

MEF’in Küresel Başkanı Patrick Parodi, 2006 Meffys ödülleri hakkında şunları ifade etti: “2006 Meffys ödüllerinde, birçok kaliteli aday kıyasıya rekabet etti. Kazananlar ise, bu yıl içinde eğlence sektörüne yön verecek olan en yeni trendleri ortaya koydu.”

NOKİA N70 HAKKINDA

Nokia’nın özellikle fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap eden yeni Nseries ürünü N70, zahmetsizce, parlak ve net resimler yaratıyor. N70’teki entegre flaş, 6 farklı çekim modu ve 20x yakınlaştırma (zoom) sayesinde, 2 megapiksellik fotoğraflar çekilip paylaşılabiliyor. Telefonun özel kapak tuşu, ince tasarımı ve deklanşör tuşu, çekim sırasında kullanıcıya maksimum kolaylığı sağlıyor. Üstelik N70’in multimedya tuşu, ihtiyaç duyulan tüm uygulamalara tek bir dokunuşla erişim imkanı sunuyor.

N70 ile müzik de eklenebilen slayt gösterileri hazırlanabiliyor; fotoğraflar anında e-postayla gönderilebiliyor; Nokia XpressTransfer çözümüyle resimler her an düzenli ve gösterime hazır halde tutulabiliyor. Son dönemde bilgisayar kullanıcılarının gözdesi olan bloglar, Nokia ile mobil dünyaya taşınıyor. Nokia Lifeblog'la mobil yaşamın her anı kaydedilebiliyor. N70, interaktif mobil eğlence servisi sunan Visual Radio* (Görsel Radyo) desteği ve Movie Director (Film Yönetmeni) özelliği ile de kullanıcılara gelişmiş bir multimedya deneyimi sunuyor. Nokia XpressPrint özelliği ile de cep telefonundaki görüntüleri USB 2.0 veya Bluetooth teknolojisini kullanarak uyumlu bir yazıcıya aktarmak ve kolayca baskı almak da mümkün. 3G/WCDMA ve EDGE destekli N70’e harici kamera, klavye, kulaklık seti, GPS, müzik donanımları gibi donanımlar da eklenebiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894