• BIST 10007.32
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C

Eyipişiren'in Hızına Yetişilemiyor

Eyipişiren'in Hızına Yetişilemiyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ Günün 18 saatini vatandaşların sorunlarını dinleyerek ve CHP’nin projelerini anlatarak geçiren genç vekil adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesi olan Çiğli ve

CHP"NİN GENÇ VEKİL ADAYI LEVENT EYİPİŞEREN"İN HIZINA YETİŞİLMİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ Günün 18 saatini vatandaşların sorunlarını dinleyerek ve CHP"nin projelerini anlatarak geçiren genç vekil adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesi olan Çiğli ve Menemen"de belediye statüsü sona erdirilen Ulukent Merkez, Kent 2, Günerli Köyü, Seyrek, Tusçullu Köyü ve Sasalı Beldesi'nde yurttaşlar ile bir araya geldi. 

Eyipişiren “Kapatılan belde belediyelerinin sonuna kadar takipçisiyim”
Büyükşehir yasası ile belediye statüsü sona erdirilen beldelerle ilgili çalışmaları bugüne kadar yakından takip ettiğini belirten CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren “Maalesef iktidar partisi birçok hataya imza atmıştır. Bunlardan birisi de belediye statüleri sona erdirilen beldelerdir. Biz CHP olarak bu konuya önce TBMM'de direndik sonra Anayasa Mahkemesi'ne taşıyarak kısmi iptal ettirdik ve eski Seyrek Belediye Başkanımız ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıdık. . Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da buralarda yaşayan yurttaşlarımızın sorunlarını gerek Parti Meclisi'nde gerekse TBMM"de sonuna dek savunmaya ve değiştirmek için mücadeleye devam edeceğiz.” dedi. 

Aziz Başkanın sonuna kadar arkasındayız
Genel seçimlerden hemen önce İzmir Büyükşehir Belediyesi"ne yapılan baskının son derece düşündürücü olduğunu belirten Eyipişiren “20 gün öncesinde ihalelerdeki şeffaflığı nedeniyle Maliye Bakanlığı'ndan teşekkür alan İzmir Büyükşehir Belediyesi"ne yapılan baskın son derece manidardır. İktidar partisinin bugüne kadar İzmir üzerinde oynadığı tüm oyunlara halkımız sandıkta en güzel cevabı vermiştir. Bundan sonrada vermeye devam edecektir. İhalelerdeki şeffaflığı ile örnek gösterilen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve Belediye Bürokratlarımızın sonuna kadar arkasındayız. Gönül ister ki iktidar partisi bu uygulamayı Kayseri, Elazığ, Konya ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinde de yapsın. CHP"li belediyelerden müfettişler çıkmaz iken ne hikmetse iktidar partisinin Belediyelerine soruşturma izni dahi verilmiyor. Korkunun ecele faydası yok. CHP iktidarı ile bunların tüm yolsuzlukları ve gerçek yüzleri ortaya çıkacaktır.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894