• BIST 10266.6
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İzmir 21 °C

Futbol'da ALİAĞA Derbisi

Futbol'da ALİAĞA Derbisi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan iki Aliağa temsilcisi Aliağaspor ile Helvacıspor 17 Aralık Cumartesi günü Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

FUTBOLDA 1. AMATÖR LİG 1. GRUP LİDERİ ALİAĞASPOR, 3. SIRADA YER ALAN HELVACISPOR’U KONUK EDECEK.

FUTBOLDA ALİAĞA DERBİSİ 17 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00’DA.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan iki Aliağa temsilcisi Aliağaspor ile Helvacıspor 17 Aralık Cumartesi günü Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ligde 21 puanla Çandalıspor’un önünde averajla lider durumda bulunan yeşil-beyazlılarla, 15 puanla 3. sırada yer alan mavi-beyazlıların mücadelesi Saat 13.00’da başlayacak. Her iki ekibin teknik direktörü de karşılaşmanın dostluk ve fair-play çerçevesinde geçmesini diledi.  

Erol Aydın; “Ligde kalıcı olmak istiyoruz.”

Ligde şuana dek 4 galibiyet, biri Aliağaspor’dan olmak üzere 3 mağlubiyet aldıklarını belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; “İlk defa mücadele ettiğimiz bu ligde, bizim ilk hedefimiz kalıcı olmak ve ligin sürpriz ekibi olmak idi. Hükmen mağlubiyetimiz olmasa bugün Aliağaspor ile aramızdaki puan farkı sadece 3 olabilirdi. Ancak ligde şu anki durumumuza bakarsak ‘başarılıyız’ diyebiliriz. Sezon sonunda ilk iki arasında yer alıp play-off’lara kalabilir miyiz bilmiyorum. Ancak biz her zaman iyi futbol oynayıp fair-play çerçevesinde sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Aliağaspor maçları da bunlardan bir tanesi. Aliağaspor’un gücü ligdeki yeri ve hedefi belli. Şampiyonluk yolunda başarılar dileriz. Öncelikle hak eden kazansın. Ancak her şeyden önce dostluk ve fair-play kazansın. Karşılaşmanın dostluk çerçevesinde geçmesini diliyorum ve öyle olacağına inanıyorum.” dedi.

Alper Peker; “Bizim hedefimiz belli, dostluk kazansın.”

“Güzel bir mücadele olsun izleyenler keyif alsın” diyen Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker de; “Hedefimizi sezon başında belirledik ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Bu kez rakibimiz Helvacıspor, ligin iyi ekiplerinden biri. Elbette kazanmak istiyoruz. Ancak öncelikle dostluk kazansın, sakatlık olmasın. Kentimizin iki takımının mücadelesinden iyi bir maç ortaya çıkacağını düşünüyorum.  Umarım keyifli bir maç olur. Tüm sporseverleri mücadelemize bekliyoruz.” dedi.  

Gruptaki diğer maçlar;

Grupta Aliağaspor- Helvacıspor karşılaşmasının yanı sıra; Foça Bağarasıspor  -Kınık Belediyespor, Çandarlı Spor- Dikili Spor ve Ulukentspor- Bergama GB karşılaşmaları oynanacak, tüm karşılaşmalar 17 Aralık Cumartesi günü Saat 13.00’da başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894