• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İzmir 18 °C

Futbolda İlkyarı Sonu

Futbolda İlkyarı Sonu
ALİAĞA HABER / 2. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Aliağaspor ilk yarının son maçında evinde Yeni Foça spor ile karşılaşacak. 8 maçta topladığı 24 puanla açık ara lider durumda bulunan Aliağaspor’un amacı

ALİAĞASPOR VE HELVACISPOR İLK YARININ SON MAÇINA ÇIKIYOR

 

ALİAĞA HABER / 2. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Aliağaspor ilk yarının son maçında evinde Yeni Foça spor ile karşılaşacak. 8 maçta topladığı 24 puanla açık ara lider durumda bulunan Aliağaspor"un amacı Yeni Foça maçını da kayıpsız geçmek. Bu arada bir maçı eksik 16 puanlı Helvacıspor da ligdeki iddiasını devam ettiriyor. Ligde sadece Aliağaspor"a yenilen mavi beyazlı ekip ilk yarının son maçında evine Yeni Bağarası Spor"u konuk edecek. Bu arada ilk hafta saha şartları nedeniyle ertelenen Helvacıspor -Yeni Foça Spor maçı 31 Mart Çarşamba günü oynanacak. 

 

Her maça olduğu gibi Yeni Foça maçına da aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner “ Bu güne kadar istediğimiz neticeleri aldık. Bu maçı da kazanıp ilk yarıyı kayıpsız geçmek istiyoruz. Taraftarlarımızı maçımıza bekliyorum” dedi. Son olarak deplasmanda Seyrek spor"u 7–1 yenerek 2. sıraya yükselen mavi beyazlıların Teknik Direktörü Erol Aydın da ligde üste üste 3 gün arayla iki maç oynayacağız. Umarım evimizde oynayacağımız bu maçlardan 6 puan alarak iddiamızı devam ettiririz. Oyuncularıma güveniyorum.” Dedi.

 

27 Mart Cumartesi günü Aliağa şehir stadında oynanacak Aliağaspor Yeni Foça spor karşılaşması ve Helvacı da oynanacak Helvacıspor Yeni Bağa Arası Spor maçları saat 13.00"de başlayacak. Ertelenen Helvacıspor -Yeni Foça Spor maçı da 31 Mart Çarşamba günü Saat; 15.00"de Helvacı da oynanacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894