• BIST 10319.96
  • Altın 2467.801
  • Dolar 32.2159
  • Euro 35.1078
  • İzmir 20 °C

Futbolda Yerel DERBY

Futbolda Yerel DERBY
ALİAĞA HABER / Aliağa yıllar sonra futbolda yerel derbiye sahne olacak. 2. Amatör Küme 1. grupta ilk hafta evinde Gerenköyü farklı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Aliağaspor Cumartesi günü aynı grupta yer alan Aliağa Belediyesi Helvacıspor ile kar

FUTBOLDA YEREL DERBİ CUMARTESİ SAAT 13.00"DE HELVACI"DA

ALİAĞA HABER / Aliağa yıllar sonra futbolda yerel derbiye sahne olacak. 2. Amatör Küme 1. grupta ilk hafta evinde Gerenköyü farklı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Aliağaspor Cumartesi günü aynı grupta yer alan Aliağa Belediyesi Helvacıspor ile karşı karşıya gelecek.

6 ŞUBAT CUMARTESİ SAAT 13"DE HEVACI DA
Bu sezon yeni kurulan ve ikinci amatör kümeden mücadelesine başlayan Aliağaspor ile geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaybeden Helvacıspor karşılaşması 6 Şubat Cumartesi günü Helvacı da oynanacak ve maç saat 13.00"de başlayacak. Yerel derbinin bir başka özelliği de Aliağa"nın 2 deneyimli futbol adamı, Mustafa Ciner ile Erol Aydın"ın mücadelesine sahne olacak. Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner de Helvacı spor Teknik Direktörü Erol Aydın da kazanan taraf olmak istediklerini belirterek iddialarını ortaya koydular.

CİNER DE,  AYDIN DA ÇOK İDDİALI
Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner “2. maçınıza çıkacağız. Ancak henüz tam bir ekip olduğumuz söylenemez. Takım olma yolunda çalışıyoruz. Rakibimiz Helvacı da ilk maçına çıkacağı için onlar için de önemli bir maç. Saha ölçülerinin nizami olmamamsı ve zeminin kötü olması gibi dezavantajımız olmasına karşın kazanacağımıza inanıyorum” dedi.  Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın da “İlk maçımızda öncelikle Helvacılı ve Aliağalı sporseverlere güzel futbol seyrettirmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçı mutlaka kazanmak istiyoruz.  Tüm sporseverleri maçımıza bekliyoruz.” Dedi. Futbolun gelişimi ve yaygınlaşması için çalıştıklarını belirten Aliağaspor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar da “ Sonuçta iki takım da ilçemizin takımı. İyi oynayan ve hak eden kazansın. Tüm futbolseverleri maçımıza bekliyoruz. Ayrıca maça gitmek isteyen futbolseverler için Saat:12.00"de belediye önünden araç kaldıracağız” dedi.

İLK HAFTANIN ARDINDAN
İlk hafta Aliağaspor Gerenköy"ü 8-1"le dize getirirken Helevacıspor"un ilk hafta Yeni Foçaspor ile yapacağı karşılaşma saha şartları nedeniyle ertelenmişti. İlk haftadan liderlik koltuğuna oturan Aliağaspor şampiyonluk için iddialı olduğunu ortaya koyarken rakibi Helvacıspor"da 2 amatör kümenin tecrübeli ekiplerinden. Geçtiğimiz yıl son maçta 1. Amatör kümeye yükselme şansını yitiren mavi beyazlı ekip 29 Mart seçimlerinin ardından Büyükşehir yasası gereği belediye statüsü sona ermesi ve Aliağa"nın mahallesi olması sonucu sezon başında kulübün adı Aliağa Belediyesi Helvacıspor olarak değiştirildi.    

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894