• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İzmir 18 °C

Genç Basketçiler Finalde

Genç Basketçiler Finalde
ALİAĞA HABER Bu sezon Genç Erkekler B1 grubunda yer alan ve oynadığı 11 karşılaşmanın tamamını kazanarak müthiş bir başarı yakalayan Aliağaspor genç basketbol takımı yarı final maçları sonunda ilk ikiye girerek final grubuna kalmayı başardı. Genç Erkekle

ALİAĞASPOR"UN GENÇ BASKETÇİLERİ FİNAL GRUBUNDA

 

ALİAĞA HABER  Bu sezon Genç Erkekler B1 grubunda yer alan ve oynadığı 11 karşılaşmanın tamamını kazanarak müthiş bir başarı yakalayan Aliağaspor genç basketbol takımı yarı final maçları sonunda ilk ikiye girerek final grubuna kalmayı başardı. Genç Erkekler B1 Grubunda oynadığı maçın tamamının kazanarak grubu lider olarak tamamlayan yeşil beyazlılar diğer iki gruptan da ilk 3"e girenlerin oluşturduğu ve 9 takımın oluşturduğu ligde mücadele etmeye hak kazandı. 9 takımın tek devreli lig usulü mücadele ettiği yarı final maçları sonunda Altay"ın ardından 2. sırada bitiren gençler final grubuna kalarak büyük bir başarıya imza attı.

 

İZMİR ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MÜCADELE EDECEK

Final Grubunda Aliağaspor; Bornova Belediyesi, Gelişim Koleji, Işıkkent, Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Altay, Karşıyaka Belediyesi"nin yer 8 takım içinde en iyi olmak için mücadele edecek. Çift devreli lig usulü oynanacak maçlar sonunda en çok puan alan takımın İzmir şampiyonu olacağını belirten Kulüp Başkanı Metin Timurhan “Aslında genç takımımız bu sezon üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı. Lig maçlarında 11 maçta 11 galibiyet alarak zaten önemli bir başarıya imza attılar. Ardından yarı final müsabakalarında bu kez 9 takım katıldığı tek devreli yarı final müsabakalarında Altay"ın ardında 2. olarak bir büyük başarı daha kazandılar. Şimdide final grubunda İzmir"in en iyisi olmak için mücadele edecekler. Bugüne dek elde ettikleri başarıdan dolayı oyuncu teknik kadro ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Bu sezon alt yapıya ciddi anlamda yatırım yaptık. Bir anlamda yatırımlarımızın karşılığını alıyoruz. Basketbolun yanında, Futbol,  Karate, Taekwondo gibi branşlarda da çok önemli başarılar elde ettik. Çok daha başarılı olmak için çalışmalarımız devam edecek ” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894