• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 17 °C

Gençlere Önem Veriyor

Gençlere Önem Veriyor
ALİAĞA HABER / Ak Parti Gençlik Kolları Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akış ve Ak Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Hamza Dağ, Aliağa Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş ve yönetimini ziyaret ederek 2011 seçimlerinde gençlik kolları

AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

ALİAĞA HABER / Ak Parti Gençlik Kolları Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akış ve Ak Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Hamza Dağ, Aliağa Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş ve yönetimini ziyaret ederek 2011 seçimlerinde gençlik kollarının yapacağı çalışmaları anlattılar. Genel Merkez olarak seçimlerde yapılacak çalışmalar ve koordinasyon hakkında bilgiler veren Mustafa Akış 17 Temmuz 2011 in Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen resmi seçim tarihi olduğunu söyleyerek seçimlere 2-3 ay kala değil şimdiden hazırlanma kararı aldıklarını belirtti. Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akış 2011 seçimleri için yeni çalışma sistemlerini anlatarak e-seçim adlı programı tanıttı.

MUSTAFA AKIŞ “2011 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

2011 seçimlerinin sadece şahısların, Ak Partinin ya da Recep Tayyip Erdoğan"ın seçimi olmadığını belirten Mustafa Akış “ Bu seçim Türkiye"nin seçimidir. Türkiye"nin refahı, huzuru ve selameti için yapılacak bir seçimdir. Demokrasi için, istikrar için, hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla yaşanması için önemli bir seçim. Bu seçimlerde en önemli görev de Gençlik Kollarına düşecek. 48 Milyon seçmenin 32 milyonu genç. Bu da gençler nereye oy verecekse o parti tevessül edecek ve iktidar olacaktır. Genç nüfusu fazla olan bir ülkeyiz ve partimizin genç nüfusu da fazla. Ak Parti gençliği olarak siyaset yapmakta bizim için hem bir onur hem de bir şans, çünkü Ak Parti siyaseti başka siyasi partiler gibi değildir. Ak Partide gençlerin önünü açacak ve siyaset yapmaya müsait kılacak bir alan ve işleyiş var.” Dedi.

“SEÇİMDEN SEÇİME DİREKLERDE BAYRAK ASAN GENÇLİK İSTEMİYORUZ”

Ak Parti gençliğinin Ak Parti"nin gençliğe bakışı açısından şanslı olduğunu ifade eden Mustafa Akış “ Partimiz seçimlerden seçimde direklerde bayrak asan gençlik istemiyor. Yeri geldiğinde ana kademe teşkilatlarında yer alan, yeri geldiğinde Belediye ya da İl Genel Meclis Üyeliğinde yer verilen, Belediye Başkanlığına aday gösterilebilen ve her türlü onay mekanizmalarında yer verilen bir partide bulunuyoruz. Gençlik kollarının bu bağımsız yapısı ve kendilerine siyaset yapabilecek alan açabilecek olması bizim için gerçekten önemli. Başka Partilerde bunu bulamazsınız. Partimiz siyasette gençlerimize inisiyatif ve çalışma alanı tanıyor. Bu yaklaşımın hakkını vermemiz lazım. Seçimleri başarı ile tamamladığımızda ülkemiz çok daha ileri seviyelere her anlamda çıkabilecek bir duruma gelecektir.” Diye konuştu.

“2002 DE 1 YATIRIM YAPIP 11 KAT FAİZ ÖDÜYORDUK”

Ak Partinin 2002 yılında göreve geldiğinde yaptığı yatırımlarda 1 yatırıma 11 kat faiz ödediğine işaret eden Mustafa Akış “ Şimdi ise yine istenilen noktada değiliz ama 1 yatırıma 3 kat faiz ödüyoruz. Şayet istikrar olmazsa bunu gerçekleştiremezdik. Ticaret yapmak, yatırım yapmak için istikrar çok önemli. Erken seçim diyip duruyorlar. Böyle bir şey yok. Türkiye 4 yılda bir ve zamanında seçime gitmeyi öğrenmeli. Bu da istikrara katkı veren en önemli unsurlardan birisidir. Türkiye de istikrar bozulmuşsa daha önceleri yapılan erken genel seçimlerden kaynaklanmaktadır. Türkiye de 2 yılda bir seçim, siyasi bir iktidar ülkemizi ciddi anlamda yormuştur. Ne kadar istikrarlı bir ülkede yaşarsak o kadar verimli çalışmalar yaparız.” Dedi 

“GENÇLERİMİZE ULAŞMALIYIZ”

Ak Parti Gençlik Kollarının çok çalışması gerektiğini sözlerine ekleyen Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akış şöyle konuştu; “ Biz iktidara geldiğimizde bugün oy kullanacak olan gençler 10 yaşındaydı. Bu arkadaşlarımız bu ülkede daha önce duble yolların olduğunu, istikrarın olduğunu, toplu konut hamlelerinin olduğunu, büyüme trendinin devam ettiğini zannediyor olabilirler. Biz bütün gençlerimize ulaşarak Ak Partinin ülkemize kazandırdıklarını anlatmak zorundayız. Bu kıyaslamaları gençlerimize, seçmenlerimize anlatmalıyız. İnsanoğlu çabuk unutur. Bizler iyilik yap denize at balık bilmez ise yaratan bilir felsefesi ile büyüdük. Muhafazakar kesim yaptıklarını pek anlatma eğiliminde olmuyor ama anlatmalıyız. Bizim bu vatana borcumuz var. İhanet içinde olamayız. Gocunacak bir tarafımızda yok. Anamızın ak sütü gibi helal olan oylar ile bu vatana sekiz yıldır hizmet ediyoruz. Sizlere ve bizlere çok büyük görev düşüyor çünkü partimizin en dinamik yapısı biz gençleriz.”

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894