• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 18 °C

Genelkurmay Açıklasın

Genelkurmay Açıklasın
ALİAĞA VİDEO HABER / İzmir’in Aliağa İlçesi’nde çeşitli ziyaretler yapan Ak Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğun gerekirse bizde elimizdeki bilgileri açıklarız sözünün devamını getirmesini ve bildiklerini açıklaması


ismail katmerci yenivizyon gazetesi ziyareti 1

 


ismail katmerci yenivizyon gazetesi ziyareti 2

 

İSMAİL KATMERCİ “GENELKURMAY BAŞKANIMIZ BİLDİKLERİNİ AÇIKLAMALI”

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ İSMAİL KATMERCİ ALİAĞA DA İNCELEMELERDE BULUNDU

ALİAĞA VİDEO HABER

İzmir"in Aliağa İlçesi"nde çeşitli ziyaretler yapan Ak Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğun gerekirse bizde elimizdeki bilgileri açıklarız sözünün devamını getirmesini ve bildiklerini açıklaması gerektiğini söyledi. Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatının düzenlediği program ile Aliağa ya gelen Katmerci İlçe Binasında partililer ve köy muhtarları ile sohbet etti, köylerin sorunlarını dinledi. İsmail Katmerci İlçe Binasındaki programın ardından da Gemi Söküm Sanayicileri Derneği, aşırı yağışlar sonucu yıkılan Karaköy köprüsü çalışmalarını, Aliağa da taksici ve minibüsçü esnafı ile Aliağa  Basınından Yeni Vizyon ve Günaydın Aliağa Gazetesini de ziyaret etti. İsmail Katmerci ziyaretlerde Aliağa ile ilgili sorunları dinledi bilgiler aldı.

İSMAİL KATMERCİ “ GENELKURMAY BAŞKANIMIZIN BU SÖZÜ BİR SIKINTINI İFADESİDİR. MİLLET İLE PAYLAŞMALIDIR.”

İsmail Katmerci A.A muhabirine yaptığı açıklamada Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ"un "Gerekirse bizde elimizdeki belgeleri açıklarız" sözü ile ilgili olarak “Genelkurmay Başkanımız böyle bir söz söyledikten sonra devamını getirmesi lazım. Bu söz demek ki bir doluluğun ve bir sıkıntının ifadesi.72 milyon insanımız da İlker Başbuğ"un bu sözlerine itibar ettiğine göre bu sözün devamı gelmeli ki millet rahatlasın. Aksi halde herkes bu gazın etkisinde kalır ve rahatsız olur. Ben Sayın Başbuğun yerinde olsam açıklarım. Bu milletten hiçbir şey saklanmaz. Her şeyi milletle paylaşırsan rahatlarsın. Millet ile paylaşmazsanız milletin kafasında kötü şeyler oluşur. İnşallah Sayın Başbuğ bunları bir an önce açıklar aksi halde bu sözlerin altında kendisi kalır. Genelkurmay Başkanımızın bu sözlerin altında kalmasına benim gönlüm razı olmaz.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894