• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Google Desktop Artık Türkçe

Google Desktop Artık Türkçe
Desktop 4.0 ile Google, ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri istediğiniz her an masaüstünüze Türkçe olarak getiriyor. Google Desktop, bilgisayarınızda, kişisel bilgisayar ağınızda ve web’de bilgi aramak için kolay bir yol sunan ücretsiz yüklenebilen bir

Google Desktop Artık Türkçe
Desktop 4.0 ile Google, ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri istediğiniz her an masaüstünüze Türkçe olarak getiriyor. Google Desktop, bilgisayarınızda, kişisel bilgisayar ağınızda ve web’de bilgi aramak için kolay bir yol sunan ücretsiz yüklenebilen bir uygulamadır. Ana bilgisayar e-postalarında, dosyalarda, müziklerde, fotoğraflarda, sohbetlerde ve görüntülediğiniz web sayfalarında tam metin aramasını içermektedir. Desktop, bilgisayarınızı aranabilir yaparak, bilgilerinizi kolayca ulaşabileceğiniz bir yere koyar ve bunları elle düzenlemekten sizi kurtarır. Bilgisayarınızı aramak artık Google ile web’i aramak kadar kolay. Ayrıca Google Desktop, e-posta, hava durumu, hisse senedi bilgileri, fotoğraflar, kişisel haberler, RSS/Atom bilgileri ve daha fazlasını görüntülemek için masaüstünüzde herhangi bir yere yerleştirebileceğiniz Sidebar ve Google Gadget’lar sayesinde kişisel ve son dakika bilgilere web’den hızlı bir şekilde gözatıp erişmenizi sağlar. Sidebar, elle herhangi bir yapılandırmaya gerek kalmadan otomatik olarak kişiselleştirilir (ancak isterseniz özelleştirme yapabilirsiniz).
Google Desktop 4’ün Özellikleri:
• Google Desktop 4’ün artık masaüstünüzü, oyunlardan hava durumlarına, ortam oynatıcılarına kadar her tür şekil ve boyuttaki görsel olarak çekici interaktif mini uygulamalardan oluşan Google Gadget’lar ile özelleştirebilirsiniz.
• Ayrıca, bilgisayarınızın çökmesine karşı bilgilerinizi korumak için aygıt içeriği ve ayarlarınızı çevrimiçi kaydedebilir ve bunlara diğer bilgisayarlardan Google Desktop ile Google Hesabınızda oturum açarak erişebilirsiniz. Örneğin, şu anda dizüstü ve masaüstü bilgisayarınızda yapılacaklar listesini ‘eşitleyebilirsiniz’.
• Google Desktop en çok ilgilendiğiniz konuyu temel alan yeni yararlı aygıtlar önerir. Örneğin, sürekli yeni filmler hakkında arama yapıyorsanız, Google Desktop masaüstünüz için bir film aracı önerebilir.
Ayrıca Google Desktop 4 aşağıdaki özelliklere de sahiptir.
• Gelişmiş dizin oluşturma - Google Desktop, dosyaları taşıdığınızda, dizininizi artık daha çabuk ve doğru bir şekilde günceller. Görev çubuğundaki Google Desktop simgesini tıklatıp “Re-Index” seçeneğini tıklatarak bilgisayarınız için elle de dizin oluşturabilirsiniz.
• İçeriği kolayca web klipleri aygıtına ekleme - Bu gelişmiş aygıt artık web kliplerini kolayca arayıp ekleyerek ilgilendiğiniz konularda güncel kalmanızı sağlar.
• Arama sonuçlarından silinen dosyaları kaldırma - Bazı kullanıcılar geri yüklemeye ihtiyaç duymaları halinde silinen dosyaların önbelleğe alınmış sürümlerinin Google Desktop tarafından kaydedilmesinden hoşlanır. Ancak bunun herkes için geçerli olmadığını biliyoruz. Arama sonuçlarınızda silinmiş dosyaları görmek istemiyor musunuz? Sadece Desktop tercihlerinizdeki "remove deleted items" seçeneğini etkinleştirin.

Google Desktop Download 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894