• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 20 °C

Güngör “Sosyal belediyecilik anlayışını tekrar Aliağa’ya kazandıracağız”

Güngör “Sosyal belediyecilik anlayışını tekrar Aliağa’ya kazandıracağız”
Aliağa’da birçok sektörde faaliyet gösteren şirketlerinyönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren aynı zaman da 2014-2019 dönemleri arası Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir ve Aliağa Belediye meclis üyeliği yapan iş insanı Erol Güngör,Aliağa Belediye Baş

Aliağa’da birçok sektörde faaliyet gösteren şirketlerinyönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren aynı zaman da 2014-2019 dönemleri arası Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir ve Aliağa Belediye meclis üyeliği yapan iş insanı Erol Güngör,Aliağa Belediye Başkanlığı seçimleri için CHP Aliağa İlçeBaşkanlığına aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

Aday adaylık başvurusu sonrası açıklamada bulunan Erol Güngör, ”Aliağa’ya gereken değer verilerek yönetildiğine inanmıyorum. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir kitle partisiyiz. Ortak yönetimden yana tavrımız ve duruşumuzla ‘Sosyal Belediyecilik’anlayışını tekrar Aliağa’ya getirip, halkımızla birlikte Aliağa’mızı yönetmeye talibiz.” Dedi. 

“Partimizin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum”
Gençliğinden bu güne Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olduğunu söyleyerek açıklamasına devam eden Erol Güngör “Partimizin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum.  Çünkü bilime ve akla inanan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği yolda yürüyen tek partiyiz. Yıllardır,Aliağamıza farklı alanlarda da olsa hizmet etmiş biri olarak bu gün de Aliağa Belediye Başkanlığı seçimi öncesi her vatandaş gibi demokratik hakkımı kullanarak aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Nasipse ekibimle birlikte Aliağamızıyönetmeye talibiz. Tabi ki bunu bize inanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyeleri ve 2024 Mart’ında yetkiyi verecek değerli Aliağa halkı ile birlikte başaracağız ” Dedi. 

“Aliağalının olan malları haraç mezat satmaya kimsenin hakkı yok, olamazda!”
Aliağa’nın iyi yönetilmediği için aday adayı olduğunu söyleyen Güngör, “2014 yılında meclis üyesi olduğum günden itibaren Aliağa’nın iyi yönetilebilmesi için halkımız ve partim adına elimden gelen her türlü gayreti ve mücadeleyi gerek mecliste gerekse sokakta verdiğime inanıyorum. Bu süreçte yapılan hata ve yanlışları sürekli anlatmaya çalıştım. Bu mücadelem sadece meclis üyeliğimde değil 2019 seçimleri sonrasımeclis üyeliği görevim bitmiş olsa da devam etti. Aliağa’da öyle bir yönetim anlayışı hüküm sürüyor ki; ‘Ben yaptım oldu’. Belediyenin borcu kalmadığını iddia edenler bugün belediyenin borç batağına saplanmış olduğunu görmüyorlar mı?Aliağa, tarihinin hiç bir döneminde bu kadar borca saplanmamıştı. Mevcut yönetim hala buna aldırış etmeden, har vurup harman savurmaktadır. Ben yaptım oldu anlayışını devam ettirmekte. 2017 yılından bugüne birçok taşınmazı komik rakamlara yandaşlarına sattılar ve satmaya da devam ediyorlar. Aliağa’mızı, hiç kimse bu kadar fütratsızca, borç batağına sokamazdı. Ben yaptım oldu anlayışıyla yaptıkları projelerle yandaşları kayırmaya çabasında olan yönetime söylemek istediğim ‘Aliağa’ya hizmet etmek istiyorsanız bunu Aliağalının olan malları satarak değil, üreterek yapın.’ Aliağalının olan malları haraç mezat satmaya kimsenin hakkı yok, olamazda!” dedi. 

“Hakkımız olan iktidarı geri alacağız”
Hedeflerinin belediyeyi geri alarak Sosyal Belediyecilik anlayışını tekrar Aliağa’ya kazandırmak olduğunu söyleyerek konuşmasını sonlandıran Güngör; “Yaşadığımız ülke ve Aliağa’mız gün geçmiyor kiher geçen gün karanlığa çekiliyor, sürükleniyor. Biz, bunu her alanda hissedebiliyoruz.  Aliağa’nın aydınlık yüzü olan bizler, bu yönetim anlayışına bir dur demeliyiz ve diyeceğiz de! Sabredin, sabırlı olun. Önümüzde seçimlere çok az bir zaman var. Aliağa’da, halkımızla birlikte iktidarı geri alacağımızdan eminiz. Partimizin adayı her kim olursa olsun, ona saygı duyarak arkasında güçlü bir birliktelik yaratıp, daha önce düşülmüş hatalara düşmeden hakkımız olan iktidarı geri alacağız” dedi.

EROL GÜNGÖR KİMDİR?
1958 yılında Kars’ın, Arpaçay ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. 1980 yılında Ankara Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. 2005-2009 Aliağa Ticaret Odası Meclis ve yönetim kurulu üyesi seçildi. 2009-2013 yılları arası Aliağa Ticaret Odası yönetim kurulu başkanvekilliği yaptı. 
2013-2017-2019 döneminde ve 2022 yıllında yapılan son seçimde Aliağa Ticaret Odası Meclis üyesi olarak devam etmekte. 2013 yılından bu güne Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi ve yine 2013 yılında buyana Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) Müteşebbis Heyeti’nde görev almakta. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerinde Aliağa Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2015’ten bugüne Cumhuriyet Halk Partisi İl Delegesi.  Aliağa’da faaliyet göstermekte olan GÜN-SUN ENERJİ, ER-ME TAŞIMACILIK ve AR-SEN KİMYA’NIN Yönetim Kurulu Başkanı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894