• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 19 °C

Güreşçilerimizden Madalya

Güreşçilerimizden Madalya
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un isteği üzerine 2 yıl önce kurulan ve Aliağaspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Aliağaspor Güreş Takımı madalyaları bir bir topluyor. Yeni kurulmasına karşın geçen y
ALİAĞASPOR GÜREŞ TAKIMI MADALYALARI TOPLADI
 
ALİAĞASPOR KULÜBÜ GÜREŞ TAKIMI 2012 YILINDA KATILDIKLARI İKİ TURNUVADAN DA  12 MADALYAYLA DÖNDÜ.
 
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un isteği üzerine 2 yıl önce kurulan ve Aliağaspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Aliağaspor Güreş Takımı madalyaları bir bir topluyor. Yeni kurulmasına karşın geçen yıl katıldıkları turnuvalarda aldıkları başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Aliağaspor Kulübü Güreş Takımı, 2012’de katıldığı iki turnuvadan da  12 madalyayla döndü.
 
MADALYALARI TOPLADILAR
İzmir İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 13-14 yaş grubu Serbest güreş Okullararası İl birinciliği müsabakasında Aliağaspor Kulübü Güreş Takımından 53 kiloda Berat Bozoğlu ve 59 kiloda Rafi Can Bilgiç birinci, 73 kiloda Semih Gülpınar ikinci, 53 kiloda Gürhan Çayır ve 66 kiloda Nadir Onat üçüncü, 47 kiloda Alperen Körlü, 59 kiloda Ercan Çayır ve 53 kiloda Şahin Güzel beşinci oldu. 
 
Serbest Güreş 15-16 yaş grubu okullararası İl Birinciliği  müsabakasında 50 kiloda Cem Eruyar ve 100 kiloda Ferhat Ogün Soydar ikinci, 42 kiloda Muhammet Süner üçüncü ve 54 kiloda Savaş Özsoy dördüncü oldu.  
 
ÜLKE GENELİNDE DERECE HEDEFLENİYOR
Madalyalara ambargo koyan ve 13-14 yaş grubundaki müsabakalarda ilk 3 sırada yer alan güreşçiler ve 15-16 yaş grubunda dereceye giren tüm güreşçiler Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde Aliağaspor forması ile ülke genelinde derece yapmak için ter dökecek.
 
GÜREŞ TAKIMI ANTRENÖRÜ EMİN KINABAŞ; “MİLLİ TAKIM DÜZEYİNE GELECEKLER”
Aliağaspor Güreş Takımı Antrenörü Emin Kınabaş “Yeni kurulan ve yeni yapılanan bir takım olmamıza rağmen kısa sürede çok önemli mesafe kat ettik. Katıldığımız tüm yarışmalardan derece alarak döndük. İzmir’de olduğu kadar Türkiye genelinde de güreş severler bizden bahsediyor. Genç sporcularımızı yetiştirerek milli takım forması giyebilecek düzeye gelmesini sağlamak en büyük amacımız. Güreş takımımızın kurulmasına öncülük eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve desteğini esirgemeyen Aliağaspor Kulübü yönetimine” dedi.
 
ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN; “TÜM BRANŞLARA ÖNEM VERİYORUZ”
AliağaSpor kulübü Başkanı Uğur Eren, kulübün 2011-2012 döneminde altın yılını yaşadığını ifade ederek, “Basketboldan, futbola her branşta başarılı bir sezon geçiriyoruz. Güreş takımımız da bizim çok önem verdiğimiz bir takım. Kısa sürede önemli başarılar elde etmeye başladılar. Genç sporcularımızın başarısı, çocukların, gençlerin güreş sporuna yönelmesini de sağlıyor. Başarılarından dolayı tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Kulüp yönetimi olarak diğer branşlarda olduğu gibi güreş takımımıza da desteğimiz hep sürecek” dedi.  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894