• BIST 10191.81
  • Altın 2468.905
  • Dolar 32.1943
  • Euro 35.068
  • İzmir 25 °C

Güreş'ten İlk Madalya

Güreş'ten İlk Madalya
ALİAĞA HABER / Henüz 6 ay önce kurulan Aliağaspor Güreş takımı katıldığı ilk turnuvadan derece ile döndü. İlk katıldıkları turnuvadan madalya ile dönme başarısı gösteren Aliağaspor Güreş Takımı Sporcusu Alper Er, Antrenörü Emin Kınabaş ile birlikte Güreş


Aliağa Güreş Takımından Başkan Oğuz'a ziyaret

 

ALİAĞASPOR GÜREŞ TAKIMINDAN İLK MADALYA 

 

ALİAĞA  HABER / Henüz 6 ay önce kurulan Aliağaspor Güreş takımı katıldığı ilk turnuvadan derece ile döndü. İlk katıldıkları turnuvadan madalya ile dönme başarısı gösteren Aliağaspor Güreş Takımı Sporcusu Alper Er, Antrenörü Emin Kınabaş ile birlikte Güreş takımının kurulması sağlayan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret etti. Başkan Oğuz da genç güreşçiyi yarım altın ile ödüllendirdi.

 

Aliağasporlu güreşçiler 2., 4. ve 5. Oldu

İzmir"de 9 sıklette 85 sporcunun katılımıyla düzenlenen liseler arası bölge müsabakalrına 3 sporcu ile katıldıklarını belirten Aliağaspor güreş takımı antrenörü Emin Kınabaş “Henüz yeni bir takım olmamıza rağmen İzmir"de ki güreşlere 3 sporcu ile katıldık.  Sporcularımız kategorilerinde 2., 4.,  ve 5. oldu. 17–18 yaş gurubunda 85 kiloda Alper Er 2. olma başarısı gösterdi ve Denizli"de düzenlenecek bölgesel turnuvaya katılmaya hak kazandı. Denizli"de 3"te yer alırsa Türkiye şampiyonasına katılacak. Ayrıca takım olarak ay sonunda Samsun"da Türkiye Gençler Şampiyonasına katılacağız. Aliağaspor"u 5 güreşçi ile temsil edeceğiz. ” dedi.

 

Antrenör Kınabaş"tan Başkan Oğuz"a teşekkür

Güreş takımının kurulmasına öncülük eden Belediye Başkanı Turgut Oğuz"a teşekkür eden Antrenör Kınabaş ""Aliağa"da güreş takımı olmaması büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği görüp Aliağa"da güreş takımı kurulmasına öncülük eden Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz"a ve Aliağaspor kulübü yönetime çok teşekkür ediyoruz turnuvalarda alacağımız başarılı sonuçlarla güreşte Aliağa"nın adını Türkiye"ye duyuracağız.” dedi. Seçimlerden önce kendisine bu yönde istek ve talepler geldiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Göreve gelir gelmez güreş takımı kurulması için yaptığımız girişimler sonucu ilçemizin ilk kez bir güreş takımı oldu. Ata sporumuzu gençlerimize yaptırabilmekten dolayı çok mutluyuz. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atar” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894