• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 15 °C

Hakkı Ülkü Aday Adayı

Hakkı Ülkü Aday Adayı
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ / 22. Dönem Eski İzmir Milletvekili ve Aliağa eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü, CHP’den İzmir 2. Bölge Aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Hakkı Ülkü, Aday Adaylığını Açıkladı

 

ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ www.alfativi.net 22. Dönem Eski  İzmir Milletvekili ve Aliağa eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü, CHP"den İzmir 2. Bölge Aday adayı olduğunu  düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Partisinin Aliağa İlçe binasında yaptığı basın toplantısında; Değişen ve iktidara yürüyen bir CHP iktidarında Kemal Kılıçdaroğlu"nun ekibinde yer almak için aday adayı olduğu söyledi.

 

 

İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, belediye ve il genel meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarlarının  yanı sıra yüzlerce partililerin katıldığı aday adaylık açıklaması bir miting havasında gerçekleşti.

Ülkü, Kılıçdaroğlu liderliğindeki yeni CHP"nin son günlerde yaptığı açıklamalar yeni politikalar  ile Ak Parti iktidarına ezber bozdurduğunu söyledi.

Ülkü,” ben de bu oluşturulan yeni politikaların içersinde bulunmaktan büyük bir memnunluk duyuyorum. Böylesi bir kadroda yer almak benim için onurdur. Eğer şuanda görev alan CHP  üst yönetimi beni değerlendirip tekrar millet vekili adaylığına getiriler ise çok büyük katkılar koyacağıma inanıyorum. Çünkü geçmişte gerek belediye başkanlığı döneminde gerekse millet vekilliği döneminde yapmış olduğum işler ve eylemler kendime olan güvenimle  beraber partime katkı sağlamıştır. Tüm bunların dikkate alınacağına inanıyorum. İktidar partisi AKP nin uygulamış olduğu politikaların en büyük yanlışları neler olmuştur. Verdiği sözleri tutmamıştır. İlk olarak sıfır noktasında olan terör AKP iktidarı döneminde en üst noktaya tırmanmıştır. İşsizlik azaltılamamış tam aksine çoğalmıştır. Çünkü üretim yoktur. Yoksulluk artmıştır. Halk sadaka kültürüne alıştırılmıştır. Yolsuzluk hiç bu kadar ayyuka çıkmamıştır. Artık büyük küçük ayırmaksızın tüm kentlerde başta türbanlı bayanlar olmak üzere bir çok yeni yetme zengin tipi ortaya çıkmış, bunlar son model jiplere binip caka satması yolsuzluğun geldiği boyutları göstermektedir.

Oysa geçmişteki CHP ki "o zaman öyle gerekiyordu"  gerek uyguladığı ekonomi politikası ile gerekse bunu takip eden zamanlardaki karma ekonomi politikalarıyla şeker fabrikalarından çimento fabrikalarına tüpraştan petkime kadar bacaları tüten iş yerlerini satmışlardır. Ama AKP  döneminde bunların hepsi elden çıkarılmıştır.  Üstelik satarak borç ödeme iddiasında olan iktidar tam tersine tüm cumhuriyet tarihinden daha fazla borç yapmıştır. bu olumsuz tablonun tersine çevrilmesi gerekir.buda yeni  CHP"nin  görevleri arasındadır. demokrasi içerisinde sivil toplum örgütleri ile beraber yeni yönetim anlayışıyla CHP her türlü engeli aşıp iktidar olmanın koşullarını yaratacaktır. “

 

12 Haziranda yapılacak genel seçimlerin büyük bir fırsat olduğunu belirten ülkü, “önümüzdeki 12 Haziran büyük bir fırsat 12 Haziranda CHP"nin tek başına iktidara gelerek başta aydın kesimin bulunduğu bir karanlıktan kurtarılmasını sonra da halkımızın karanlığı yararak aydınlığa çıkarılmasını sağlayacak günler hemen yanımızda ve önümüzde durmaktadır. Bunun en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum. Buraya kadar gelerek bizlere güç veren ve aday adaylığımın ilanında beni  yalnız bırakmayan başta ilçe başkanımız özlem  belediye başkanımız Turgut oğuz sırf dayanışma için destek için dikiliden buraya gelen Başkan  Osman özgüven olmak üzere tüm katılanlara çok çok teşekkür ediyor sevgi ve saygıları sunuyorum. Yolumuz açık olsun.”dedi

 

Basın toplantısına katılımın yoğun olmasını CHP"nin 13 Haziran sabahı iktidar olacağının bir göstergesi olduğunu ifade eden CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Parlamentoda bir Aliağalının bulunması ilçe örgütümüzü çok mutlu edecektir. İktidar yürüyüşünde Hakkı Bey"e başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

 

ALİAĞA"DAN ADAY ADAYIMIZ OLMAYACAK DİYE KORKMUŞTUK

Aliağa belediye başkanı  Ömer Turgut Oğuz,” Bu güne kadar bekledik, Aliağa"dan kimse milletvekili aday adayı olarak çıkmayacak mahcup olacağız diye. Sağ olsun Aliağa"dan Hakkı Bey çıktı, bir kaç tar kaç tane daha adayımız çıktı. Diğer ilçelere mahcubiyetimizi giderdiler. Hepsine çok teşekkür ederim. Mecliste bir Aliağalıyı görmekten çok mutlu oluruz, gurur duyarız. Başarılar diliyorum" dedi.

 

ALİAĞA TEK YÜREK OLMUŞ

Hakkı Ülkü"nün aday adaylığına destek olmak için geldiğini belirten Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, “Bugün burada beni Hakkı Ülkü"nün aday adaylığından daha çok mutlu eden bir olay gördüm. Aliağa tek yumruk olmuş. Bir dönem "Emek şehri Aliağa"nın AKP"nin aleyhine,  giderken bir yığın olumsuzluklar yaşanırken, Bugün gördüğüm olay tek yumruk olmuş Aliağa. Hangi adayımız genel merkez tarafından belirlenirse belirlensin, onun etrafında Aliağa için, Bakırçay için tek yürek olmalıyız. Artık Aliağa"yı hiç kimse bir emek kenti olmaktan çıkaramayacaktır” dedi.

 

ALFAPRESS MEDYA BİLİŞİM GAZETECİLİK  BASIM YAYIN TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

İNTERNET SİTELERİMİZ

www.gunaydinaliaga.com

www.yenivizyon.net

www.aliagahaber.com

www.aliagamiz.com

www.bakircay.com

www.haberofisi.net

www.aliagasport.com

www.egehakimiyet.com

GAZETELERİMİZ 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ   www.gunaydinege.net

YENİVİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

BAKIRÇAY NET GAZETESİ    www.bakircay.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.aliagamiz.com

DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ   www.demokratfoca.com

ARASTA EKONOMİ GAZETESİ   www.haberofisi.net

ALİAĞASPOR GAZETESİ  www.aliagasport.com

EGE İLAN NET GAZETESİ    www.egeilan.net

VAZİYET GAZETESİ

MİNDER GAZETESİ

ALFA VİDEO FOTOĞRAF BLOG  RADYO TELEVİZYON SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİMİZ

www.alfativi.com

www.alfativi.net

www.alfaradyo.com

www.alfaradyo.net

 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ
Kuzey Ege"nin İlk ve Tek İnternet Televizyonu ALFA TİVİ"ye Son Yüklenen  Video Haberleri İzlemek İçin Konu Başlıkları Altındaki Linklere Tıklatınız

BÖLGESEL HABERLER
VEHBİ VAKKASOĞLU ALİAĞA KONFERANSI
http://www.alfativi.net/bolgesel/vehbi-vakkasoglu-aliaga-konferansi-1.html
ALİAĞA"DA NEVRUZ ATEŞİ İÇİMİZİ ISITTI
http://www.alfativi.net/bolgesel/nevruz-atesi-icimizi-isitti.html
ESKİ SUUDİ KRALI FAHD'IN LÜKS YATI İKİNCİ KEZ ALİAĞA"DA
http://www.alfativi.net/bolgesel/luks-suud-yati-aliagada.html

KÜLTÜR SANAT VİDEOLARI
ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KORO KONSERİ
http://www.alfativi.net/kultur-sanat/aliaga-belediyesi-thm-korosu-1.html

ALİAĞA BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ  KORO KONSERİ
http://www.alfativi.net/kultur-sanat/aliaga-belediyesi-tsm-koro-konseri-1.html

ALİAĞA BELEDİYE TİYATROSU ALBET AYAKTA ALKIŞLANDI
http://www.alfativi.net/kultur-sanat/albet-tiyatrosu-ayakta-alkislandi.html

SPOR VİDEOLARI
ALİAĞA PETKİM BASKETBOL TAKIMININ TÜÇ MAÇLARI  VE RÖPLER
http://www.alfativi.net/video-kategori-sayfalari/spor-videolari.html

EKONOMİ VİDEOLARI
Aliağa ve Bakırçay bölgesinde yaşanana ekonomik gelişmelerin  video  haberleri
http://www.alfativi.net/video-kategori-sayfalari/ekonomi-videolari.html

POLİTİKA VİDEO HABERLERİ
Aliağa ve bölgemizdeki milletvekili adaya adayları video haberleri
http://www.alfativi.net/video-kategori-sayfalari/politika-videolari.html

EĞİTİM ÖĞRETİM VİDEO HABERLERİ
http://www.alfativi.net/video-kategori-sayfalari/egitim-videolari.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894