• BIST 10319.96
  • Altın 2458.288
  • Dolar 32.1928
  • Euro 35.0545
  • İzmir 20 °C

Halil Üner Tofaş Açıklaması

Halil Üner Tofaş Açıklaması
ALİAĞA VİDEO HABER / Beko Basketbol Ligi'nde sahasında TOFAŞ'ı yenen Aliağa Petkim'in Antrenörü Halil Üner, takımın son dönemde güzel bir grafik tutturduğunu belirterek, emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

 

ALİAĞA PETKİM ANTRENÖRÜ HALİL ÜNER , “BASKETBOL TOPU LAUBALİLİĞİ SEVMEZ ALDIĞIMIZ MAÇI KAYBEDECEKTİK”

 

ALİAĞA VİDEO HABER /  Beko Basketbol Ligi'nde sahasında TOFAŞ'ı yenen Aliağa Petkim'in Antrenörü Halil Üner, takımın son dönemde güzel bir grafik tutturduğunu belirterek, emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

     Gazetecilere açıklamalarda bulunan Üner, Çarşamba günü Pınar Karşıyaka ile oynadıkları karşılaşma sonrası Tofaş'a karşı da güzel bir oyun ortaya koyduklarını kaydetti.

     Takımın son haftalarda oyun grafiğinin yükseldiğini ifade eden Üner, ''Bugün özellikle deplasmanda çok iyi oynayan TOFAŞ karşısında iyi bir galibiyet elde ederek bir momentum yakaladık. Karşılaşmada farkı 20 sayıya kadar çıkardık ancak daha sonra biraz riskli oynadık. Beş altı haftadır çok iyi oynadığımız ortadaydı Çarşamba günü karşıyaka ile  çok iyi oynadığımız için kazandık bugünde çok iyi bir takım ve derinliği olan  özellikle deplasmanda çok iyi oynayan tofaş karşısında oyun arasında bir momentum yakaladık. Yirmi sayı farka kadar skoru çıkardık. Ondan sonra ilk maçtaki sayı farkını yakalamak için biraz riskli oynadık. Fakat basketbol topunun hiçbir zaman laubaliliği sevmediğinin dersini maçı kaybederek alacaktık. Sonuçta kazandık. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz'' dedi.

 

ALİAĞA PETKİM OYUNCUSU MURAT TANIŞ

Aliağa Petkim Basketbol Takımının Genç Oyuncusu Murat Tanış İse Karşılaşma Hakkında Şu Açıklamada Bulundu “geçen hafta karşıyakayı yendik tofaş ile çıkışımızı yükseltmek istiyorduk. Karşılaşmaya iyi başladık üçüncü periyodun sonunda  dördüncü periyotların başında farkı aştık ama tofaş top kayıplarımız değerlendirerek farkı kapatmayı başardı. Kazanmayı bildik. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz.

 

Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan tofaş antrenörü Nihat iziç ise farkı kapattıklarını fakat öne geçmek için sürenin yetmediğini söyledi . İziç,”İkinci yarı kötü başladık çok hata yaptık. Sayı farkı çok açıldı. Deplasman maçından sayı farkını yakalamak çok zor. Zoru başardık sayı farkına yetiştik ama zaman kalmadı. Bir dakika daha olsaydı maç farklı bitebilirdi Aliağa petkim i tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler ve iyi oynadılar kazandılar. İlerideki maçlara bakacağız. Galibiyeti onlarda arayacağız. “

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894