• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İzmir 20 °C

Halil Üner'i Üzdüler

Halil Üner'i Üzdüler
Aliağa Petkim antrenörü Halil Üner, Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, deplasmanda Aliağa Petkim'i 88-78 yendiği maça ilişkin ''Seyircinin 'Yönetim istifa' sözleri beni üzdü'' değerlendirmesinde bulundu.


aliağa petkim antalya halil üner açıklaması

 

ALİAĞA PETKİM ANTRENÖRÜ HALİL ÜNER: ''SEYİRCİNİN 'YÖNETİM İSTİFA HOCA İSTİFA SÖZLERİ' BENİ ÜZDÜ''

 

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BASKETBOL ANTRENÖRÜ ALTAR TUNÇKOL: ''PLAY OFF İÇİN ÜMİTLENDİK''

 

ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağa Petkim antrenörü Halil Üner, Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, deplasmanda Aliağa Petkim'i 88-78 yendiği maça ilişkin ''Seyircinin 'Yönetim istifa' sözleri beni üzdü'' değerlendirmesinde bulundu.

     Üner, karşılamaya ilişkin yaptığı açıklamada, yoğun bir tempo içinde oynadıklarını belirterek, bu maç temposu içinde kendi sahalarında oynadıkları iki sert karşılaşmadan sonra İstanbul deplasmanında geçen hafta Darüşşafaka'ya karşı kaybettiklerini hatırlattı.

     Üner, şöyle devam etti:

     ''Zaten derin olmayan kadromuzda Lorenzo Gordon'un ve Reha'nın sakat ve hasta olması, geçen haftaki karşılaşmayı etkilemişti. Bu karşılaşmada sakatlığı devam eden Reha'nın oynamaması ve Lorenzo'nun iki haftalık hastalığı nedeniyle oyunda ritm düşüklüğü vardı. Rakibimiz Antalya sert ve müspet bir basketbol oynayan takım. Biz bu sertliğe gereken cevabı oyunda veremeyince son periyota mağlup girdik. Oyunun sonunda elimize geçen fırsatı, iki tane genç takım oyuncusunun yapmayacağı hatayla kaybettik. İki top kaybı mağlubiyetimizi hazırladı.''

     Takım olarak en büyük güçlerinin seyirci olduğunu ifade eden Üner, seyircide yeterli konsantrasyon göremediğini söyledi.

     Üner, karşılaşma bitiş düdüğü sonrası Aliağa Petkim taraftar grubunun olduğu bölümden ''Yönetim istifa, hoca istifa'' sloganlarının atılmasına da çok üzüldüğünü belirterek, ''Oyun sonunda seyircimiz bana ve yönetime birkaç çatlak ses verdiler. Bu, beni çok üzdü. İlçede basketbolseverlerin buna müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum'' diye konuştu.

     Antalya Büyükşehir antrenörü Altar Tunçkol da karşılamanın kendileri için öneminin büyük olduğuna değinerek, bütün rakiplerinin bu haftaki maçlarını kazandıklarını kaydetti.

     Aliağa'nın zor bir deplasman olduğunu dile getiren Tunçkol, ''Aliağa Petkim, çok iyi bir takım. Seyirci desteği yüksek olan bir deplasmanda haliyle karşılaşma zor hale geliyor. Karşılaşmanın sonuna gerekli sayı farkı ile girdik ama bocaladık. Aliağa Pektim, farkı iki sayıya kadar indirmeyi başardı. Sonunda daha iyi oynayarak maçı kazanmayı bildik. Bizim için önemli bir galibiyet Aliağa ile aramızdaki sayı farkını aştık üstelik play off için de ümitlendik'' diye konuştu.

Antalya büyükşehir oyuncusu  umut yenice , “Aliağa petkim"in zor bir deplasman olduğunun bilncindeydik  Aliağa petkim hem hızlı hem de sert basketbol oynuyor buna göre önlemlerimizi alıp oyunu kontrolümüzde tutmaya çalıştık. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık. “

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894