• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Halkın iktidarı kuruluyor

Halkın iktidarı kuruluyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesi içinde yer alan Aliağa, Şakran ve Çandarlı’da yurttaşlarla bir araya geldi.

CHP"NİN GENÇ VEKİL ADAYI EYİPİŞEREN; “HALKIN İKTİDARINI KURMAYA ÇOK AZ KALDI”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren seçim bölgesi içinde yer alan Aliağa, Şakran ve Çandarlı"da yurttaşlarla bir araya geldi.  CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Şakran Belde Başkanı Murat Yaman,  İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri"nin yanı sıra  2. Bölge adaylarından Mustafa Moroğlu ile birlikte Aliağa Yüksekköy"de köylüler tarafından kuzu kavurma ikram edilen genç vekil adayı halkın iktidarını kurmaya çok az kaldığını belirterek; “13 Haziran"dan itibaren CHP iktidarı ile yolsuzluklar, yalan talan hepsi son bulacak. İşçisi, memuru, emeklisi, esnafı herkesin yüzü gülecek.” dedi.   

Eski yeni listeye giren girmeyen tüm herkes tek yumruk CHP iktidarı için çalışıyor
Ülkenin aydınlık bir geleceğe ancak CHP iktidarı ile ulaşacağını belirten İzmir Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren “Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık ve zor durumdan kurtulması için halkımızın eline çok önemli bir imkân geçti. 12 Haziran günü CHP iktidarına ulaşmak için projelerimizi halkımıza bire bir anlatıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte partimiz bir rüzgâr yakalamıştır. Genel Başkanımız her yeri karış karış geziyor. Yapılan ziyaretlerde partimize ve genel başkanımıza olan ilgi üst seviyede. Seçim bildirgemiz ve projelerimiz ezberleri bozdu. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP önemli değişimlere imza attı. Yapılan anketlerde oylarımız her geçen gün artıyor. Milletvekilliği sıralamasına giren kadar giremeyen arkadaşlarımızda büyük bir özveri ile çalışıyor. CHP iktidarı ile yolsuzluklar, yalan talan hepsi son bulacak. İşçisi, memuru, emeklisi, esnafı herkesin yüzü gülecek. CHP birlik beraberlik içinde, tek vücut tek yumruk olarak dev projelerle seçime hazır." diye konuştu.

Seçim bürosu açılışına katıldı
CHP"nin genç vekil adayı Eypişiren Yüksekköy ziyaretinin ardından Aliağa"da çeşitli sivil toplum örgütü, dernek, mahalle ve köy muhtarları bir araya geldi, yurttaşların derdini dinledi. CHP"nin vaatlerini anlattı. Yurttaşlardan yoğun ilgi gören Eyipişiren Çandarlı"da düzenlenen partiye toplu katılım töreni ve seçim bürosu açılışına katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894