• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 17 °C

Hamza Dağ Aday Adayı

Hamza Dağ Aday Adayı
ALFA TİVİ / Ak Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Av. Hamza Dağ, Ak Parti’nin bu seçimlerde 2023 vizyonunu seçim bildirgesi olarak koyduğunu belirterek, “2023 ve sonrasındaki bu vizyonu uygulayacak kadrolar da partimizin içinden çıkacaktır.

 AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AVUKAT HAMZA DAĞ, AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

      DAĞ: “AK PARTİ"NİN 2023 VİZYONUNU UYGULAYACAK KADROLARDA YER ALMAK İSTİYORUM”
ALFA TİVİ www.alfativi.net

 Ak Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Av. Hamza Dağ,  Ak Parti"nin bu seçimlerde 2023 vizyonunu seçim bildirgesi olarak koyduğunu belirterek, “2023 ve sonrasındaki bu vizyonu uygulayacak kadrolar da partimizin içinden çıkacaktır. Biz bu kadrolara talibiz. Çünkü bu heyecanı içimizde yaşıyoruz” dedi. Dağ, partisinin Aliağa İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, milletvekili aday adaylığı sürecinde destek istedi.
      Kendisini tanıtan ve İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olduğu dönemde yaptıkları ile ilgili olarak bilgi veren Dağ, İzmir"de 197 bin genç seçmen olduğunu, bunun 47 bininin Ak parti üyesi olduğunu kaydederek, genç seçmenin yüzde 22,7"sine tekabül eden bu rakama kendilerinin döneminde ulaşıldığını ifade etti.
     Dağ, şöyle konuştu: “2008"de Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı"na seçildim. Bu tarihten itibaren 14 Ocak 2010"a kadar görev yaptım. 12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde partimin milletvekili adayı olmak için görevimden istifa ederek aday adaylığımı açıkladım. Gençlik koları başkanı olduğum dönemde her zaman gençlerin eğitimine büyük önem verdim. Türkiye"nin yönetimine talip insanların iyi bir şekilde yetişebilmesi için çalışmalar yürüttük. Ak Parti gençliğinin sokaklarda çatışan değil, bilgili, donanımlı, ehliyet sahibi yarının ülke yöneticileri olabilmeleri için mücadele verdim. Öyle de oldu. Şimdi içlerinden biri olarak sizlerin vekili olmak istiyorum.”
        Diğer siyasi partilerin 1-2 yıllık planlar dahi yapamazken, Ak Parti"nin daha bugünden 2023 vizyonunu ortaya koyduğunu belirten Dağ, şöyle devam etti: “2023 vizyonunu partimiz seçim bildirgesine koydu. 2023 ve sonrasındaki bu vizyonu uygulayacak kadrolar da partimizin içinden çıkacaktır. Biz bu kadrolara talibiz. Çünkü bu heyecanı içimizde yaşıyoruz.  Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Ak partinin o vizyonunu uygulayacak insanlar olmak istiyoruz.”
       Dağ"a Ak Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulu adına başarılar dileyen İlçe Başkanı Kazım Ulaş, aday adaylığı sürecinde Partisinin ilçe yönetiminin tüm aday adaylarına açık olduğunu ifade etti

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894