• BIST 10226.35
  • Altın 2458.288
  • Dolar 32.1928
  • Euro 35.0545
  • İzmir 20 °C

Helvacı 0 Aliağaspor 1

Helvacı 0 Aliağaspor 1
ALİAĞA HABER 2. Amatör Küme 1. Grupta oynanan Aliağa derbisini kazanan takım Aliağaspor oldu. 90 dakika büyük bir çekişmeye sahne olan Helvacıspor Aliağaspor karşılaşmanın galibi 1-0’lık skorla yeşil beyazlılar oldu.

YEREL DERBİNİN GALİBİ ALİAĞASPOR

HELVACISPOR:0 ALİAĞASPOR: 1


 
ALİAĞA HABER 2. Amatör Küme 1. Grupta oynanan Aliağa derbisini  kazanan takım Aliağaspor oldu. 90 dakika büyük bir çekişmeye sahne olan Helvacıspor Aliağaspor karşılaşmanın galibi 1-0"lık skorla yeşil beyazlılar oldu.  Helvacı da oynanan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye Başkan Yardımcıları Münir Nurettin Bayrav ve Uğur Eren"in yanı sıra Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği karşılaşmanın tek golünü 2. yarının hemen başında Özgür kaydetti. Bu skorla ikinci haftayı da kayıpsız geçen Aliağaspor puanını 6"ya çıkarırken, ligdeki ilk maçına çıkan Helvacıspor puanla tanışamadı.  

STAD: HELVACI
HAKEMLER: Yaşar Can Temizel(7), Metehan Çelik(7), A.Kıvanç Durmaz(7)

HELVACISPOR: Ufuk (6), Ersoy (6), Şafak (7), Vahit (6), Emrah (7), Mert (6) (Dk. 80 Resul 3), Engin (7), Kadir (5) (Dk. 58 Şeref 4), Cihan (5) (Dk. 65 Hüseyin 3), Mehmet (6), Umut (6)

ALİAĞASPOR: Ali(7), Bilal (8), Yunus Şen (7), Hasan (7), Yunus Süme (9) Engin(7) (Dk. 70 Ahmet 5), Mehmet (5), Sefa (7) (Dk. 58 Lütfi 5), İsmet(5) (Dk. 46 Berker 6), Özgür (7), Sami  (7)

GOLLER: Dk. 48 Özgür (Aliağaspor)
SARI KARTLAR: Ersoy, Şafak, Engin (Helvacıspor), Mehmet (Aliağaspor)
KIRMIZI KART: Yok

MAÇTAN DAKİKAKLAR
15. Dakikada gelişen Aliağaspor atağında sağdan Özgür"ün ortasında Sami"nin kafa vuruşu az farkla auta çıktı.
20. Dakikada Engin"in derinlemesine pasında kaleciyle karşı karşıya kalan İsmet kaleciyi çalımladıktan sonra topu ayağından çıkarmak yerine ayağında tutunca Helvacıspor defansı topu uzaklaştırdı.
22. Dakikada Yunus Şen"in ceza sahasına doldurduğu uzun ortasında Özgür"ün kafa vuruşu direkten oyun alanına geri döndü.
37. Dakikada gelişen Helvacıspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Cihan"ın sert şutunu kaleci Ali son anda direk dibinden çıkardı.
48. Dakikada sağdan Engin"in yaptığı ortaya iyi yükselen Özgür kafasıyla Aliağaspor"u öne geçirdi.1–0. 
60. Dakikada Helvacıspor atağında Engin"in düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet"in şutu direğin dibinden auta çıktı.
75. Dakikada Aliağaspor ceza sahası içinde kazanılan çifti vuruşu kullanan Umut"un vuruşu az farkla auta çıktı.
77.Dakikada Helvacıspor ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşta Özgür"ün vuruşu direkten auta çıktı. Bu dakikadan sonra her iki ekipte yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma Aliağaspor"un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

HELVACISPOR CEPHESİ
Maç sonu kaybettikleri için üzgün olduğunu ve bundan sonraki maçlarda Aliağaspor"a başarılar dileyen  Erol Aydın “Ligdeki ilk maçımızda Aliağaspor ile karşılaştık. Maçın ilk devresi genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci devrenin başında bir anlık hatamızdan faydalanan Aliağaspor golü buldu. Golden sonraki ataklarımız sonuç getirmeyince maçtan mağlup ayrıldık. Aliağaspor"u tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum.” dedi.

ALİAĞASPOR CEPHESİ
Maçın tahmin ettikleri gibi zor geçtiğini belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner “Rakip takımın ilk maçını oynaması, saha şartları ve rakip takımın oyundan hiç düşmemesi bizim oyun kurmamızı zorladı. Zaman zaman zorlandık ancak galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Helvacıspor"ada bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

KAÇAR; “ALİAĞA KAZANDI”
Aliağaspor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar da “İki dost takımın mücadelesinde kazanan Aliağaspor oldu. Her iki takımda iyi mücadele etti. Her iki takımda kazanabilirdi. Golü bulan taraf kazandı. Maçı Aliağaspor kazansa da asıl kazanan Aliağa futbolu oldu. Her iki takımın oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ederim”  dedi.


 

  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894