• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 11 °C

Helvacıda Şampiyonluk Turu

Helvacıda Şampiyonluk Turu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcisi Helvacıspor 3 puan alması durumunda matematiksel olarak

HELVACISPOR HAFTA SONU ŞAMPİYONLUK TURU ATACAK

 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcisi Helvacıspor 3 puan alması durumunda matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyebileceği Bergama Gençler Birliği deplasmanından 1 puanla dönünce şampiyonluk turu hafta sonuna kaldı. İkinci yarının tamamına yakınını 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan mavi beyazlı ekip kaleci Engin"in  başarılı kurtarışlarıyla 1 puanı aldı ve ligdeki en yakın rakibi Bergama temsilcisine şampiyonluk ümidi vermedi.    

 

Sezon başından beri ilk kez puan kaybettiklerini ancak, saha ve hava şartları olduğu kadar ikinci yarıda 10 kişi ile mücadele etmelerinin sonuca etki ettiğini belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; ” 47. Dakikada Bora"nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldık. Ancak oyun disiplininden hiç kopmadık. Tüm takım çok iyi mücadele etti. Kalecimiz Engin başarılı kurtarışlar yaptı.  Sonuçta en yakın rakibimizle mücadele ettik,  bir puan alarak rakibimizle aramızdaki 5 puanlık farkı koruduk ve onlara şampiyonluk ümidi vermedik. Kalan maçlarımızda 1 puan almamız durumunda dahi şampiyon olacağız. O nedenle bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Gerenköy maçına tüm Helvacılıları ve Aliağalı sporseverleri bekliyoruz.  Helvacıspor"un 11 yıllık 1. Amatör Lig özlemini sonlandıracağız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894