• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İzmir 18 °C

Helvacıspor Dört Köşe

Helvacıspor Dört Köşe
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / 2. Amatör Küme 1. Grupta mücadele Helvacıspor 5. Haftada 4. galibiyetini alarak 4’te 4 yaptı. Son olarak deplasmanda Gerenköy’ü 2-1 yenen mavi beyazlılar puanını 12’ye çıkardı. Bu arada ilk hafta rakibin geç gelmesi nedeniyle hak

HELVACI SPOR"DA 4"TE 4 MUTLULUĞU

ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ www.alfativi.net

2. Amatör Küme 1. Grupta mücadele Helvacıspor 5. Haftada 4. galibiyetini alarak 4"te 4 yaptı. Son olarak deplasmanda Gerenköy"ü 2-1 yenen mavi beyazlılar puanını 12"ye çıkardı. Bu arada ilk hafta rakibin geç gelmesi nedeniyle hakem tarafından oynatılmayan Menemen Maltepe maçının ilk yarının son haftası oynanacağı açıklandı.

Maçtan Dakikalar
Maçın hemen başında Özgür"ün ayağından öne geçen Helvacıspor ilk yarının son dakikasında Osman"ın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1–1 eşitlikle sona erdi. Bu arada maçın 10. dakikasında Helvacıspor"dan Resul"un ağlara gönderdiği topu hakem gol olarak işaret etmesine karşın oyuncu golü eliyle attığını söyleyerek attığı golü iptal ettirdi. Resul itiraf sonrası maçın orta hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Aynı oyuncu maçın 65. dakikasında takımının 2. golünü atarak hem takımına 3 puan kazandırdı, hem de karşılaşmanın kahramanı oldu.

Erol Aydın; Mutluyuz
Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın “4. maçımızda 4. galibiyetimizi aldık. Kaybetmeden yolumuza devam etmekten mutluyuz. Oyuncularımın performansından son derece memnunum. Hepsini kutluyorum. Şampiyonluk ipini bu sezon göğüslemek istiyoruz.”dedi. Resul"ün pozisyonu ile ilgili olarak Aydın; “Vicdanen rahatsız olacağını düşünerek golü eliyle attığını itiraf etmiş. Doğal olarak pozisyon sonrası sarı kart gördü Oyuncumu tebrik ediyorum.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894